Pelinel, prima fotografie cu Cristian Borcea şi copilul lor, după eliberarea dinamovistului. Mesajul postat de fostul fotomodel | FOTO

Valentina Pelinel a publicat, pe o reţea de socializare, o primă fotografie alături de Cristian Borcea şi copilul lor, după ce fostul acţionar al FC Dinamo a fost eliberat, luni, din Penitenciarul Jilava, după 4 ani şi 3 luni de închisoare.

8410 afișări
Imaginea articolului Pelinel, prima fotografie cu Cristian Borcea şi copilul lor, după eliberarea dinamovistului. Mesajul postat de fostul fotomodel | FOTO

Pelinel, prima fotografie cu Cristian Borcea şi copilul lor, după eliberarea dinamovistului. Mesajul postat de fostul fotomodel | FOTO

"Iubire, implinire, familie, recunostinta, un nou inceput", este mesajul pe care fostul fotomodel l-a ataşat fotografiei în care apare alături de Cristian Borcea şi fiul lor.

Afaceristul a părăsit, luni, Penitenciarul Jilava, acolo unde a fost încarcerat din luna martie a anului 2014, după ce a fost condamnat, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Cristian Borcea a fost aşteptat la ieşirea din Penitenciarul Jilava de către Valentina Pelinel.

"A fost o perioadă foarte grea, dacă nu aş fi avut familia, pe Valentina, nu ştiu dacă şi cum treceam pentru că este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina, pentru că au fost patru ani şi trei luni de sacrificii, de iubire. Fără iubire şi sacrificii nu se putea. Îmi voi îmbrăţişa copiii, îi voi pupa, încerc, după patru ani şi trei luni, pentru că au fost nişte ani foarte, foarte grei. În primul rând, după această perioadă,, trebuie să merg cel puţin o lună de zile la psihiatrie. Să nu credeţi că o perioadă aşa de lungă nu lasă urme. Am ajuns la patru medicamente psihotrope pe seară. Începi să apreciezi mult mai mult oamenii, să petreci mai mult timp cu oamenii care au fost lângă tine în momentele acestea grele şi să apreciezi fiecare zi", a declarat Cristian Borcea, la ieşire.

Întrebat dacă are de gând să se însoare acum, că a ieşit din închisoare, fostul acţionar al Dinamo le-a replicat jurnaliştilor că vor afla la momentul potrivit.

(Sursa foto: Instagram Valentina Pelinel)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici