Peste 9.000 de persoane au aplicat la "Cea mai bună slujbă din lume" (Video)

Peste nouă mii de persoane din 162 de ţări au aplicat pentru cel mai bun post din lume la ora actuală, plătit cu 150.000 de dolari, în statul australian Queensland, cunoscut pentru frumuseţile sale tropicale, informează Brisbane Times.

19 afișări
Imaginea articolului Peste 9.000 de persoane au aplicat la "Cea mai bună slujbă din lume" (Video)

Peste 9.000 de persoane au aplicat la "Cea mai bună slujbă din lume" (Imagine: www.20minutes.fr)

Oferta din Queensland a atras atenţia a mii de persoane din toată lumea, de când a fost lansată, la începutul lunii ianuarie. Aceasta oferă o slujbă de şase luni, timp în care norocosul ce va fi ales din miile de candidaţi va locui într-o vilă de lux pe insula Hamilton, va explora reciful, insula şi sălbăticia, va înota şi va scrie despre toate acestea pe un blog.

Ministrul Turismului din Queensland, Desley Boyle, a spus că această campanie ar putea fi cel mai de succes de campanie de turism făcut vreodată, având în vedere că a atras 2,3 milioane de persoane care au accesat site-ul.

"Am fost încântaţi de reacţia oamenilor, care au accesat site-ul din Paris, Mongolia, Kazakhstan sau Chile. Se vorbeşte despre el peste tot, de la bloguri, la pub-uri, la locuri de muncă, la cină, a captivat lumea", a spus Boyle.

Candidaţii au trimis clipuri de 60 de secunde în care îşi expun calităţile ce îi fac eligibili pentru acest post. Aceştia provin din Mongilia, România, Turcia, Brazilia, Canada, Vatican şi zeci de alte ţări. Clipurile mai pot fi depuse până pe 22 februarie, iar îngrijitorul insulei va fi ales pe 6 mai.

Citeşte şi:

Un site care anunţa "cel mai bun job din lume", blocat de candidaţi

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici