Petiţie împotriva lui Adam Lambert, care cântă alături de Queen: "Prea sexy" pentru a concerta în Singapore - VIDEO

O petiţie împotriva lui Adam Lambert - care va concerta în România, alături de trupa Queen, în 2016 - a fost semnată de 14.000 de locuitori ai statului Singapore, care nu doresc ca acesta să cânte la concertul de Anul Nou din această ţară, pentru că afişează o imagine "prea sexy", informează Reuters.

3158 afișări
Imaginea articolului Petiţie împotriva lui Adam Lambert, care cântă alături de Queen: "Prea sexy" pentru a concerta în Singapore - VIDEO

Petiţie împotriva lui Adam Lambert, care cântă alturi de Queen: "Prea sexy" pentru a concerta în Singapore (Imagine: adamlamberttv.blogspot.com)

Petiţia online, adresată organizatorului evenimentului, compania TV Mediacorp, şi Guvernului din Singapore, atrage atenţia că un recital al unui cântăreţ homosexual declarat nu se înscrie între valorile statului. Relaţiile sexuale între bărbaţi sunt considerate ilegale în Singapore.

Totodată, două contra-petiţii, pentru susţinerea lui Lambert, au strâns, vineri, peste 11.000 de semnături, semnalând faptul că organizarea unui astfel de recital ar arăta că Singapore respinge discriminarea şi promovează diversitatea.

Organizatorul evenimentului a anunţat că rămâne la alegerea făcută. Adam Lambert, în vârstă de 33 de ani, participant la concursul "American Idol", a creat o controversă când, în 2009, la gala American Music Awards, şi-a sărutat un coleg de trupă şi a simulat acte sexuale cu dansatorii săi aflaţi pe scenă.

"Îndemnăm organizatorii Countdown 2016 să recunoască şi să respecte valorile majorităţii din Singapore, care şi-a exprimat dorinţa de a păstra fibra morală a naţiunii", se arată în petiţia care a fost publicată sub anonimat de un grup care spune că reprezintă "părinţi îngrijoraţi".

Aceştia afirmă că un concert al lui Lambert ar aduce o notă tristă la sărbătorirea celor 50 de ani ai oraşului-stat.

De cealaltă parte, compania TV Mediacorp susţine că show-ul va fi televizat şi va fi adecvat audienţei generale şi în conformitate cu regulile de transmisiune.

Colaborator al trupei Queen, din 2012, Adam Lambert va concerta la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, alături de trupa britanică, pe 21 iunie 2016.

Primul album semnat de Adam Lambert i-a adus acestuia nu doar un hit international, "Whataya Want From Me", ci şi o nominalizare la premiile Grammy, pentru Best Male Pop Vocal Performance. Următorul său material discografic, "Trespassing", s-a plasat pe locul întâi în clasamentul Billboard, iar cel de-al treilea album, "The Original High", a fost lansat în vara acestui an, înregistrând vânzări de peste 2,5 milioane de copii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici