Pippa Middleton a primit o ofertă de 600.000 de dolari pentru a deveni reporter de televiziune

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, a primit din partea postului american NBC o ofertă de 600.000 de dolari pentru a deveni reporter de televiziune.

211 afișări
Imaginea articolului Pippa Middleton a primit o ofertă de 600.000 de dolari pentru a deveni reporter de televiziune

Pippa Middleton a primit o ofertă de 600.000 de dolari pentru a deveni reporter de televiziune (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit presei britanice, sora mai mică a ducesei Catherine ar putea să colaboreze cu producătorii emisiunii de televiziune "The Today Show", pentru care va prezenta diverse evenimente regale care au loc în Marea Britanie. Dacă va accepta această ofertă, Pippa Middleton va avea 20 de apariţii pe an în cadrul acestei emisiuni a postului NBC, informează femalefirst.co.uk.

"Directorii de la NBC vor ca Pippa să devină corespondent special al postului, în 2013. Şi-au dat seama că ea are un potenţial uriaş, datorită legăturilor de rudenie cu familia regală şi popularităţii deosebite de care se bucură după ce fotografiile ei, realizate la nunta regală din 2011, au devenit cunoscute în lumea întreagă", a declarat o sursă pentru publicaţia Sunday Mirror.

"Contractul oferit vizează o colaborare pe mai mulţi ani, iar ea trebuie să aibă 20 de apariţii pe an. Va trebui să relateze despre diverse evenimente regale, precum Chelsea Flower Show, deschiderea pentru public a palatului Buckingham şi diverse premiere de la Opera Regală", a adăugat aceeaşi sursă.

Pippa Middleton nu va relata însă evenimente regale cu tentă intimă, precum naşterea primului copil al prinţului William şi al ducesei Catherine, nici revenirea în Marea Britanie a prinţului Harry după misiunea sa în Afganistan.

Totodată, Pippa Middleton nu va apărea în direct pe micile ecrane americane, întrucât apariţiile sale vor fi înregistrate.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate), cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie 2011, la Londra.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici