Plănuia un MASACRU similar celui din Colorado. La premiera cărui film dorea să folosească armele - VIDEO

Un tânăr din statul american Missouri a fost arestat după ce poliţia a aflat că acesta plănuia un masacru la cinematograful în care va fi proiectat în premieră ultimul film din franciza "Twilight".

409 afișări
Imaginea articolului Plănuia un MASACRU similar celui din Colorado. La premiera cărui film dorea să folosească armele - VIDEO

Plănuia un MASACRU similar celui din Colorado. La ce film dorea să folosească armele - VIDEO (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Blaec Lammers, în vârstă de 20 de ani, a fost acuzat că a pus la cale un complot pentru a deschide focul în cinematograful din localitatea Bolivar (Missouri), duminică, atunci când va avea loc premiera ultimului film din această serie cu vampiri, intitulat "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II/ The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2", informează contactmusic.com.

Tânărul a fost arestat vineri după ce mama sa a contactat poliţia, potrivit unei ştiri online. Femeia a spus că este îngrijorată că fiul ei a cumpărat arme silimare cu cele folosite în timpul masacrului din cinematograful din Colorado, din timpul premierei celui mai recent film din franciza "Batman" - "Cavalerul Negru. Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises".

Blaec Lammers este acuzat că a cumpărat arme şi peste 400 de cartuşe, punând la cale un masacru similar celui din 12 iulie din cinematograful din Colorado, în care şi-au pierdut viaţa 12 persoane şi au fost rănite alte 57.

El le-a spus poliţiştilor că a cumpărat un bilet pentru premiera filmului "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II", care va avea loc duminică la cinematograful din Bolivar.

Tânărul a fost arestat şi aşteaptă să fie judecat. În cazul său, a fost stabilită o cauţiune de 500.000 de dolari.

Franciza "Twilight" are la bază romanele scriitoarei Stephenie Meyer, care au fost traduse în 37 limbi şi s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Primele patru lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, şi "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obţinut împreună încasări de 2,5 miliarde de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici