Playboy se reîntoarce la pozele cu femei nud

Revista americană Playboy se va reîntorce la a publica fotografii cu femei dezbrăcate, după ce anul trecut au anunţat că vor renunţa la astfel de imagini.

28269 afișări
Imaginea articolului Playboy se reîntoarce la pozele cu femei nud

Playboy se reîntoarce la pozele cu femei nud (Imagine: Hepta / Mediafax Arhiva Foto)

Cooper Hefner, fiul în vârstă de 25 de ani a celebrului Hugh Hefner,  a devenit directorul creativ al revistei Playboy acum câteva luni. În anul 2016 revista a anunţat că va renunţa la pozele cu femei nud, într-un efort de a creşte vânzările, scriu cei de la Huffington Post.  
 
Cooper Hefner a postat un tweet prin care anunţa această schimbare editorială: „ Am să fiu primul care recunoaşte că modul în care revista portretiza nuditatea era depăşit, dar să renunţi cu totul la ea este o greşeală. Nuditatea nu a fost niciodată problema, pentru că nuditatea nu este niciodată o problemă. Astăzi ne reluăm identitatea şi revenim la ceea ce suntem.“
 
Hefner nu a fost de acord cu decizia companiei de a renunţa la pozele nud: „Nu am fost de acord cu această decizie pentru că am simţit că generaţiile Millenial şi Y nu vedeau nuditatea ca fiind problema. Problema era modul în care nuditatea şi fetele erau portretizate“.
 
 
Pe lângă această schimbare, revista va readuce câteva din rubricile sale mai vechi: „Filosofia Playboy“, „Glume de petrecere“ . De asemenea, fraza „divertisment pentru bărbaţi“ de pe copertă. Hefner a declarat despre această ultimă modificare: Playboy: „va fi întotdeauna un brand de lifestyle focusat pe interesele bărbaţiilor, dar după cum rolurile de gen au evoluat, aşa vom evolua şi noi“.
 
 
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici