PokeDoctor, aplicaţia care te anunţă când sunt Pokemoni în apropiere fără să ai jocul deschis

Activitatea principală pentru utilizatorii Pokemon Go, explorarea străzilor oraşelor în căutare de Pokemoni ar putea deveni mult mai puţin implicată cu ajutorul PokeDoctor.

586 afișări
Imaginea articolului PokeDoctor, aplicaţia care te anunţă când sunt Pokemoni în apropiere fără să ai jocul deschis

PokeDoctor, aplicaţia care te anunţă când sunt Pokemoni în apropiere fără să ai jocul deschis (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Luând rolul de radar pentru descoperirea automată a personajelor Pokemon, PokeDoctor rulează ca aplicaţie de fundal pe telefonul mobil, emiţând mesaje de notificare atunci când un Pokemon este detectat în vecinătate, relatează Go4it.

Pe lângă faptul că nu mai trebuie să urmărească în permanenţă harta redată pe ecranul telefonului mobil, jucătorii care folosesc PokeDoctor au şi avantajul unei raze de detecţie dublă, comparativ aplicaţiei oficiale.

Atunci când un Pokemon este detectat, PokeDoctor arată locaţia acestuia pe hartă, precum si durata de timp rămasă la dispoziţie pentru prinderea sa.

Disponibilă gratuit, aplicaţia PokeDoctor are şi o versiune plătită, care pentru 2.99 dolari oferă în plus o funcţie de filtrare pentru excluderea monstruleţilor mai puţin valoroşi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici