Postul Acasă a sărbătorit 15 ani de la lansare, cu o petrecere de poveste - FOTO

Postul Acasă a sărbătorit 15 ani de la lansare, sâmbătă, cu o ediţie emoţionantă a "Poveştirilor adevărate" şi o petrecere de poveste, informează televiziunea într-un comunicat remis MEDIAFAX.

788 afișări
Imaginea articolului Postul Acasă a sărbătorit 15 ani de la lansare, cu o petrecere de poveste - FOTO

Postul Acasă a sărbătorit 15 ani de la lansare, cu o petrecere de poveste

Sâmbătă, între orele 16.30 şi 18.30, telespectatorii Acasă au putut urmări o ediţie specială a "Poveştirilor adevărate", plină de surprize, momente frumoase şi emoţionante. Pentru două ore, gazdele emisiunii, Ioana Maria Moldovan, Dan Cruceru, Mircea Solcanu, Cabral şi invitaţii lor, vedetele Acasă şi actorii din telenovela "Inimă de ţigan" au sărbătorit împreună 15 ani de poveste, Acasă.

În zi aniversară, Ioana Maria Moldovan a avut parte de invitaţi de seamă în studioul din Pache Protopopescu: Olivia Steer, Simona Mihaescu, Diana Dumitrescu şi Ducu Ion, Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Carmen Tănase, Florin Zamfirescu, Vladimir Găitan, Virginia Rogin, Nataşa Raab, Eugenia Şerban, iar Cabral, Mircea Solcanu şi Dan Cruceru au pregătit un grătar savuros în curtea casei lui State Potcovaru din Studiourile MediaPro din Buftea împreună cu Gheorghe Visu, Nicoleta Luciu, Ioana Ginghină, Denis Ştefan, Alin Panc, Mihai Călin, Constantin Cicort, Tamara Popescu, Adina Galupa, Doiniţa Oancea, Raluca Tătaru, Dana Hauer, Cătălin Ciurdar, Cosmina Larisa Dobrota, Bianca Neagu şi Maria Panait.

Pentru actorii din distribuţia serialului "Inimă de ţigan", reîntâlnirea dupa cinci ani a fost emoţionantă, nostalgică, dar şi plină de distracţie şi umor. Au retrăit clipe memorabile, au depănat amintiri, au râs, au cântat şi au dansat.

"Cel mai frumos era începutul zilei de muncă, primele glume... în jurul nostru era o echipă profesionistă, era o forfotă profesionistă şi plăcută. Mi-e dor de toţi copiii aceia talentaţi", a spus Vladimir Găitan.

"Acasă au fost cei mai frumoşi ani din viaţa mea. Aici am crescut, am învăţat, m-am maturizat. Le mulţumesc producătorilor că mi-au dat şansa de a lucra la acest proiect minunat. Distribuţia de la 'Inimă de ţigan' a fost extraordinară. Pentru mine a fost o şansă incredibilă. Cred în destin, cred că viaţa mea a început a doua oară odată ce am intrat pe porţile studiourilor. Am trăit un vis şi în continuare trăiesc un vis", a spus şi Andreea Ibacka.

"'Inimă de ţigan' a fost un proiect foarte greu, dar foarte frumos. Mă bucur că telespectatorii urmăresc din nou cu drag 'Inimă de ţigan', chiar dacă ei ştiu acţiunea serialului şi ce se întâmplă cu personajele", a declarat Nicoleta Luciu, în timp ce Diana Dumitrescu a spus: "Ne-am simţit foarte bine şi eu şi Ducu în timpul ediţiei speciale de 2 februarie, întotdeauna ne simţim bine Acasă".

"Am avut emoţii, dar au fost unele foarte plăcute şi, pentru că mă simt confortabil alături de colegii mei, am fost foarte relaxată, am făcut glume, a fost ca o atmosferă de dinainte de filmări", a declarat la rândul ei Adela Popescu, iar Radu Vâlcan a spus: "Acasă este locul de care ne leagă cele mai multe amintiri şi întotdeauna ne simţim bine. Sper să ne revedem şi la anul, poate în aceeaşi formulă".

"Eu sunt Acasă de dimineaţa de la 11 până seara la 00.30, drept urmare, acum, Acasă înseamnă acasă, înseamnă familia mea", a spus Ilinca Vandici, iar colegul ei de platou, Adrian Artene a completat: "M-am simţit foarte bine, ca la o petrecere cu gaşca şi abia aştept majoratul postului Acasă".

Din studioul "Poveştirilor", de pe platourile de la Buftea, toata distracţia s-a mutat pe seară într-un club din Bucureşti. Peste 200 de invitaţi au cântat, au dansat până dimineaţa şi au sărbătorit 15 ani Acasă la o petrecere de poveste. Imaginile de la petrecere vor fi difuzate luni, de la ora 16.30, la "Poveştiri adevărate".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici