Pretendentele celebre ale Prinţului Harry. Ce vedete ar vrea să se căsătorească cu fratele lui William - FOTO

Cântăreaţa Cheryl Cole a recunoscut recent că a avut întotdeauna o slăbiciune pentru prinţul Harry şi chiar a visat că se căsătoreşte cu acesta. Vedeta britanică nu este însă nici prima, şi în mod sigur nici ultima, care să admită că îl place pe prinţ, ea completând o listă lungă de personalităţi care ar fi încântate să-l aibă alături.

1185 afișări
Imaginea articolului Pretendentele celebre ale Prinţului Harry. Ce vedete ar vrea să se căsătorească cu fratele lui William - FOTO

Pretendentele celebre ale Prinţului Harry. Ce vedete ar vrea să se căsătorească cu fratele lui William (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îl iubesc pe Prinţul Harry. Chiar aseară am visat că mă căsătoream cu el şi că eram o prinţesă adevărată. Este adevărat. Şi că Charles era socrul meu, nu partenerul meu de acţiuni caritabile", a declarat într-un interviu Cole, fostă componentă a trupei Girls Aloud.

Potrivit presei, nici Harry nu este străin de farmecele vedetei. Întrebată dacă ştie că şi Harry o place, Cheryl Cole a precizat: "Ştiu".

The Mirror notează însă că declaraţiile lui Cheryl Cole vin cam târziu şi că aceasta ar trebuie "să se lupte" pentru câştigarea simpatiei prinţului cu toate celelalte celebrităţi care au recunoscut că le-ar plăcea să formeze un cuplu cu tânărul Harry.

Rosie Huntington-Whiteley este una dintre ele. Fotomodelul a declarat că îl aşteaptă pe prinţ cu o cerere în căsătorie. "Aştept cererea. Continuu să scriu. Cred că deja ştie că am o obsesie pentru el. Dacă nu ştia, ştie acum. Este atât de chipeş. Haide, Harry!", a declarat aceasta într-o emisiune de televiziune.

Nici cântăreaţa Pixie Lott nu a rămas străină la farmecele prinţului. "Cineva m-a întrebat cândva dacă mi-ar plăcea să fiu o prinţesă adevărată, iar eu am spus: «Da, nu ar vrea orice fată?». Acum cred că mamei mele chiar i-ar plăcea să mă vadă alături de Prinţul Harry", a mărturisit starul britanic.

O altă cântăreaţă interesată de prinţ este Adele. "Sunt pe urmele prinţului Harry. Ştiu că am declarat că nu aş ieşi cu un roşcat, însă e vorba de prinţul Harry. Aş fi o ducesă adevărată. Mi-ar plăcea să ies cu el în oraş, pare că este un tip extrem de distractiv", a declarat Adele.

Alesha Dixon, care face parte din juriul pentru Britain's Got Talent, varianta britanică a emisiunii Românii au talent, a declarat: "William este un băiat drăguţ şi i-am urmărit nunta, însă dacă ar fi să aleg, l-aş alege pe Harry, este mult mai rebel. L-am văzut în oraş şi în mod sigur îi place să se distreze".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici