Prezentatoarea Ştirilor Pro TV Diana Enache este însărcinată

Diana Enache, una dintre prezentatoarele Ştirilor Pro TV de la ora 13.00, va deveni mamă, urmând să nască un băieţel, informează televiziunea.

2034 afișări
Imaginea articolului Prezentatoarea Ştirilor Pro TV Diana Enache este însărcinată

Prezentatoarea Ştirilor Pro TV Diana Enache este însărcinată

"Este o minune aşteptată. Nu am planificat-o, iar atunci când s-a întâmplat, m-am emoţionat nespus. Este limpede că nimic din ce îţi povestesc alţii despre momentul în care afli că vei aduce pe lume un suflet - oricât de minunată este şi experienţa lor, nu se aseamană cu ce trăieşti tu. Am dansat amândoi de bucurie", spune Diana.

Însărcinata deja în 16 săptămâni, Diana s-a bucurat până acum de o sarcină uşoară şi lipsită de probleme, iar ea şi iubitul ei sunt nerăbdători să-şi cunoască primul copil. "Sunt o norocoasă, recunosc. Am parte de o sarcina uşoară, fără stări de rău sau de greţuri. Nu am pofte neapărat, însă, dintr-o devoratoare de ciocolată m-am transformat într-un fan al sărăţelelor şi al brânzeturilor", a dezvăluit încântată Diana.

Din câte se pare, bebeluşul va fi un băieţel, pentru care părinţii deja caută cel mai potrivit nume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici