Prima statuie din ceară dedicată actriţei Scarlett Johansson, prezentată la Madame Tussauds New York - VIDEO, FOTO

Prima statuie din ceară dedicată actriţei americane Scarlett Johansson a fost prezentată publicului larg într-o ceremonie ce a avut loc joi seară, la muzeul Madame Tussauds din New York, informează dailymail.co.uk.

308 afișări
Imaginea articolului Prima statuie din ceară dedicată actriţei Scarlett Johansson, prezentată la Madame Tussauds New York - VIDEO, FOTO

Prima statuie din ceară dedicată actriţei Scarlett Johansson, prezentată la Madame Tussauds New York - VIDEO, FOTO (Imagine: HEPTA)

Printre celelalte celebrităţi ale căror statui din ceară sunt expuse în muzeul newyorkez, situat în Time Square, se află actorii Morgan Freeman şi Angelina Jolie, dar şi extraterestrul E.T.

Statuia dedicată actriţei Scarlett Johansson este expusă pe un pătrat de covor roşu şi poartă o rochie neagră şi un colier din pietre preţioase.

Ea prezintă pe unul dintre braţe şi o imitaţie excelentă a unuia dintre tatuajele reale ale vedetei hollywoodiene.

Scarlett Johansson a interpretat încă o dată rolul Black Widow în pelicula "Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron/ The Avengers: Age of Ultron", lansat pe marile ecrane în luna aprilie, şi va juca un rol principal, alături de George Clooney şi Channing Tatum, în următoarea comedie a fraţilor Joel şi Ethan Coen, care se va intitula "Hail, Caesar!".

De asemenea, vedeta americană va asigura vocea pitonului Kaa într-un remake al filmului de animaţie "Cartea Junglei" din 1967, ce va fi regizat de Jon Favreau.

Remarcându-se la vârsta de 14 ani, după ce a jucat alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai", Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentaţi regizori din industrie, precum fraţii Joel şi Ethan Coen, Brian de Palma şi Christopher Nolan.

 

Succesul mondial obţinut de "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in translation", de Sofia Coppola, în 2003, i-a adus premiul BAFTA şi i-a relevat talentul artistic în faţa lumii întregi, ajutând-o să devină apoi "muza" lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele "Match Point", "Bomba zilei/ Scoop" şi "Vicky Cristina Barcelona".

A devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge".

S-a remarcat în pelicule precum "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Jurnalul unei dădace" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

În ultimii ani, actriţa americană a apărut şi în filme de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele din francizele "Răzbunătorii"/"The Avengers", "Iron Man" şi "Căpitanul America".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici