Producătorul Joe McMahon a murit la vârsta de 25 de ani - VIDEO

Producătorul american Joe McMahon, care a colaborat şi la seria Discovery "O pradă mortală/ Deadliest Catch", a fost împuşcat mortal, vineri dimineaţa, în faţa casei sale din Pasadena, California, potrivit variety.com.

7700 afișări
Imaginea articolului Producătorul Joe McMahon a murit la vârsta de 25 de ani - VIDEO

Producătorul Joe McMahon a murit la vârsta de 25 de ani

Poliţia a descoperit corpul neînsufleţit al bărbatului în vârstă de 25 de ani pe stradă, după ce a primit un telefon de la o persoană care a precizat că a auzit focuri de armă lângă casa lui Joe McMahon.

Potrivit presei americane, Joe McMahon ar fi fost împuşcat de un bărbat neidentificat, în vârstă de 24 de ani. Acesta a fost găsit la rândul său mort, vineri după-amiază, într-o maşină în Los Angeles. Bărbatul s-ar fi sinucis prin împuşcare.

Motivele care au stat la baza crimei nu au fost determinate, iar o investigaţie în acest sens este în curs de desfăşurare. Autorităţile nu cred însă că la baza crimei ar fi stat o confruntare legată de consumul droguri. De asemenea, nu există indicii că Joe McMahon ar fi făcut parte din vreo grupare criminală.

Joe McMahon a fost producător asociat al seriei documentare "O pradă mortală/ Deadliest Catch", care prezintă una dintre cele mai periculoase meserii din lume, cea de pescar de crabi în Alaska. McMahon a colaborat la nouă episoade ale acestei serii Discovery, în 2013, potrivit imdb.com.

"Suntem îndureraţi de această tragedie - gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de familia sa şi de toţi cei care l-au cunoscut şi au lucrat alături de el", a transmis compania Discovery, într-o declaraţie de presă.

Joe McMahon a fost nepotul reporterului CBS Bob Flick.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici