Radu Mazăre, din nou manechin. S-a îmbrăcat ca un ţar şi a împrumutat un sceptru de la Arhiepiscopul Tomisului - GALERIE FOTO

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a defilat pe podium îmbrăcat ca un ţar, sâmbătă seară, şi a purtat un sceptru împrumutat de la Arhiepiscopul Tomisului, în cadrul unei prezentări de modă care a avut loc în staţiunea Mamaia.

911 afișări
Imaginea articolului Radu Mazăre, din nou manechin. S-a îmbrăcat ca un ţar şi a împrumutat un sceptru de la Arhiepiscopul Tomisului - GALERIE FOTO

Radu Mazăre (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Edilul şi-a făcut apariţia în cadrul colecţiei "Ţarina", semnată Cătălin Botezatu, purtând un costum de ţar cu multe pietre preţioase şi având în mână un sceptru, împrumutat de la Arhiepiscopul Tomisului.

"Este un costum de ţar din secolele XV - XVII, pentru că pe Nicolae, care avea un costum cu tunică, ştii că l-a omorât şi pe el şi pe toată familia şi atunci m-am ferit. Nu sunt ţarul care a fost omorât la Revoluţie, el şi toată familia şi copiii", a spus Radu Mazăre, după prezentarea de modă.

Întrebat dacă i se potriveşte acest costum, Mazăre a răspuns afirmativ, susţinând că el este ţarul litoralului românesc.

"Mă prinde, normal, nu sunt ţarul litoralului? Însă trebuie un comportament mult mai sobru. Îmi spunea Cătălin "pe scenă nici nu ne băgai în seamă, te uitai aşa, undeva pe sus". Mi se pare normal de la înălţimea unui ţar", a explicat primarul Constanţei.

GALERIE FOTO

El a mai precizat că sceptrul pe care l-a purtat la prezentarea de modă a fost împrumutat de la Arhiepiscopul Tomisului.

"Nu e baston, e sceptru şi dacă vă spun de unde e vă cade microfonul, e de la Înalt Prea Sfinţia Sa, Arhiepiscopul Tomisului. Nu e inscipţionat cu modele religioase că nu am vrut să iasă vreun scandal", a completat Mazăre.

Radu Mazăre a mai interpretat rolul lui James Bond în urmă cu trei ani într-o prezentare de modă şi tot în 2009 a purtat o uniformă de general german, fiind acuzat şi cercetat pentru port de însemne naziste.

De asemenea, anul trecut, tot la o prezentare de modă în Mamaia, Mazăre a defilat îmbrăcat în toreador, iar la începutul lunii august a fost aviator american la o altă prezentare de modă.

În această vară, Radu Mazăre a defilat pe care alegorice timp de patru săptămâni consecutive, având costumaţii diferite: spartan, sultan, samurai şi maharajah, iar pentru ultimul weekend din luna august anunţă o nouă costumaţie surpriză.

Timp de trei săptămâni, staţiunea Mamaia a găzduit Fashion Tv Summer Festival, eveniment organizat de Fashion Tv şi de Primăria municipiului Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici