Rapperul american Lil Reese, împuşcat în gât, este în stare critică - FOTO

Rapperul american Lil Reese a fost internat de urgenţă, într-un spital din Chicago, Illinois, după ce a fost împuşcat în gât, iar starea acestuia este critică, potrivit tmz.com.

324 afișări
Imaginea articolului Rapperul american Lil Reese, împuşcat în gât, este în stare critică - FOTO

Rapperul american Lil Reese, împuşcat în gât, este în stare critică

Potrivit poliţiei locale, incidentul a avut loc luni după amiază, la câteva zeci de kilometri de oraşul Chicago.

Poliţiştii au fost chemaţi la locul faptei, unde au găsit o maşină murdară de sânge proaspăt. Martorii le-au spus că cineva a scos din maşină o persoană rănită, care ulterior a fost identificată după ce poliţiştii au sunat la spitalele din apropiere.

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili circumstanţele incidentului.

În vârstă de 26 de ani, pe numele real Tavares Taylor, Lil Reese este un rapper originar din Chicago care a debutat pe scena muzicală în anii 2010. Este cunoscut mai ales pentru colaborările cu rapperii Chief Keef şi Fredo Santana. În 2012, Taylor a colaborat la single-ul lui Keef "I Don't Like", care a ajuns pe poziţia a 73-a în Billboard Hot 100 şi pe a 15-a în topul Hot Rap Songs.

Piesa "Traffic", tot o colaborare cu Keef, a înregistrat peste 1,6 milioane de vizualizări pe YouTube.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici