Record pe TikTok: Charli D'Amelio are o comunitate de peste 100 de milioane de urmăritori şi venituri pe măsură

  • Charli D'Amelio este primul TikTok-er care trece de 100 de milioane de urmăritori
  • Acum câteva zile, Charli a pierdut peste 600.000 de urmăritori
  • Veniturile ei anul trecut s-au ridicat la 4 milioane de dolari
2181 afișări
Imaginea articolului Record pe TikTok: Charli D'Amelio are o comunitate de peste 100 de milioane de urmăritori şi venituri pe măsură

FOTO: Instagram @charlidamelio

Record absolut pe TikTok. La doar 16 ani, Charli D'Amelio, a depăşit pragul de 100 de milioane de urmăritori. Şi asta după ce atinsese pragul de 50 de milioane în aprilie.

Dar să nu crezi că tot timpul a fost soare şi frumos pe strada ei. Cu doar câteva zile în urmă, peste 600.000 de fani au părăsit-o după ce Charli şi sora ei au dat dovadă de lipsă de respect faţă de bucătarul care le-a gătit cina într-un reality show de pe Youtube.

Charli a cedat psihic în direct pe Instagram.

„Eu nu le spun oamenilor să se sinucidă. Până la urmă şi eu sunt om, indiferent câţi fani am. Puteţi să mă urâţi pentru ce am făcut, dar a fost doar o neînţelegere şi nu e în regulă. Şi dacă asta e comunitatea în care sunt, comunitatea în care am intrat, nu ştiu dacă mai vreau să fac asta”, se plange tânăra influencer.

Incidentul a fost aplanat după ce Charli şi-a cerut scuze şi a promis că se va purta mai bine pe viitor. După care a venit vestea că a trecut de 100 de milioane de follower-i.

„E o nebunie, Doamne, încă nu reuşesc să înţeleg că e real, tot am impresia că e un vis şi aştept să mă trezesc.”

La asemnea cifre şi veniturile sunt pe măsură. Forbes a estimat că vedeta a încasat anul trecut 4 milioane de dolari. Şi gândeşte-te că anul trecut pe vremea asta avea doar 6 milioane de urmăritori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici