REPORTAJ: Indila a "scos" hitul "Derniere Danse" din topurile radiourilor şi l-a cântat live românilor - FOTO

Indila, cântăreaţa franceză care a cucerit topurile cu hitul "Derniere Danse", a concertat în premieră în România, la Sala Palatului, unde a întâlnit spectatori entuziasmaţi şi dornici să asculte live piesele care au răsunat la radiourile din întreaga lume şi au făcut-o cunoscută publicului larg.

2346 afișări
Imaginea articolului REPORTAJ: Indila a "scos" hitul "Derniere Danse" din topurile radiourilor şi l-a cântat live românilor - FOTO

REPORTAJ: Indila a "scos" hitul "Derniere Danse" din topurile radiourilor şi l-a cântat live românilor (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Fanii din România ai Indilei nu sunt puţini, motiv pentru care artista a susţinut două concerte duminică, de la ora 16.00 şi de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti. În deschiderea celor două concerte a cântat Delia Matache, care a însufleţit atmosfera şi i-a pregătit pe spectatori pentru show-ul cântăreţei franceze.

La concertul programat la ora 19.00, la Sala Palatului erau aproximativ 4.000 de persoane, mulţi dintre spectatori fiind copii, pregătiţi s-o asculte pe Indila cântând şi să îi ofere la final flori şi inimioare colorate făcute din cartoane.

Cântăreaţa franceză şi-a făcut apariţia la ora 20.00, fiind aplaudată şi strigată de spectatori câteva minute bune. "Wow, mulţumesc foarte mult!", a spus artista, copleşită de primirea călduroasă de care a avut parte.

"Sunteţi gata?", i-a întrebat artista, în limba franceză, pe spectatori. "Oui!" ("Da!", n.r.), au strigat aceştia entuziasmaţi, astfel că show-ul a început. Hitul care a făcut-o celebră în întreaga lume a deschis concertul de la Bucureşti. "Derniere Danse" a răsunat la Sala Palatului în aplauzele înflăcărate ale micilor spectatori.

Au urmat piesele "Love Story", "Run Run", un mix format din melodiile pe care le-a cântat înainte de hitul "Derniere Danse" şi "Tourner Dans Le Vide".

"Vă iubesc din toată inima mea", le-a transmis artista românilor. "Vă mulţumesc foarte mult. Am petrecut o seară minunată. Vă mulţumesc şi vă doresc toate cele bune!", le-a mai spus cântăreaţa fanilor români, înainte de a părăsi scena.

Însă aplauzele înflăcărate ale spectatorilor, care au durat câteva minunte în şir, şi numele ei repetat de aproximativ 4.000 de persoane au făcut-o pe Indila să revină pe scenă. Momentul nu a fost lipsit de savoare, întrucât artista a urcat pe scenă ţinând steagul României în mână. "Iau acest steag şi îl voi purta mereu în inima mea", le-a mai spus Indila românilor.

"Înainte să plec vreau să vă ofer o ultimă piesă. Ce spuneţi de «S.O.S»?". După ce a interpretat piesa "S.O.S", Indila a hotărât ca show-ul să se încheie pe aceleaşi acorduri pe care a început. Aşadar, la Sala Palatului a mai răsunat o dată hitul "Derniere Danse", interpretat de această dată cu ajutorul publicului, care a venit pregătit la concertul Indilei, cunoscând foarte bine versurile piesei.

Poate că show-ul Indilei la Bucureşti a durat mai puţin faţă de cât se aşteptau fanii din România, însă aceştia au plecat de la Sala Palatului cu promisiunea cântăreţei franceze că se va reîntoarce.

Mulţi dintre copiii prezenţi la concert au rămas să ia autografe de la Indila şi să îi ofere micile daruri pregătite special pentru ea.

Despre Indila, considerată o nouă revelaţie a muzicii internaţionale, "se spune că are o voce divină, care îţi rămâne în minte". Indila (Adila Sedraïa) s-a născut pe 26 iunie 1984, în Paris. La vârsta de 7 ani, a început să scrie primele sale poezii. Tatăl ei este algerian, iar mama sa provine din India. Din anul 2007 este căsătorită cu Pascal Boniani Koeu, cunoscut sub numele de Skalp sau Skalpovich. Soţul Indilei este unul dintre cei mai apreciaţi producători muzicali şi compozitori din Franţa.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuţi din Franţa, ca Soprano, Rohff şi Youssoupha, Indila, în vârstă de 30 de ani, a revenit pe piaţă cu primul său single, "Derniere Danse". Primul ei album, "Mini World", lansat în luna februarie, a obţinut deja un disc de platină. Piesa a luat cu asalt toate topurile şi playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depăşit 122 de milioane de vizualizări, iar cea mai recentă piesa, "S.O.S", se bucură de acelaşi succes. Artista cântă în limbile engleză, franceză şi indiană. Sursele sale de inspiraţie sunt artişti precum Michael Jackson, Jacques Brel, Ismael Lo şi Lata Mangeshkar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici