Ricchi e Poveri concertează pe 26 februarie la Bucureşti - VIDEO

Ricchi e Poveri, una dintre cele mai faimoase formaţii pop italiene, care s-a bucurat de succes în anii '70-'80, va concerta pe 26 februarie la Sala Palatului din Bucureşti, potrivit organizatorilor evenimentului.

256 afișări
Imaginea articolului Ricchi e Poveri concertează pe 26 februarie la Bucureşti - VIDEO

Ricchi e Poveri (Imagine: www.ricchiepoveri.com)

Detaliile privind preţurile biletelor vor anunţate în următoarea perioadă, potrivit organizatorilor evenimentului, Music Event.

Una dintre cele mai faimoase formaţii pop italiene, Ricchi e Poveri a lansat de-a lungul carierei sale 19 albume de studio, care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare.

Formaţia a fost înfiinţată în 1967 de Franco Gatti, Angela Brambati, Angelo Sotgiu şi Marina Occhiena. Prima lor apariţie publică a avut loc în 1968, iar începând cu anul 1970 Ricchi e Poveri a participat de câteva ori la Sanremo Music Festival. Totodată, Ricchi e Poveri a reprezentat Italia la competiţia Eurovision, în 1978, cu piesa "Questo Amore".

În 1981, Marina Occhiena a părăsit trupa.

Ricchi e Poveri a cunoscut succesul cu melodii ca: "Mamma Maria", "Se m'innamoro", "Made in Italy", "M'innamoro di te" şi "Che sarà".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici