Ricky Martin va lansa un nou album în luna februarie

Cântăreţul portorican Ricky Martin a anunţat, marţi, pe reţelele de socializare că următorul său album de studio, intitulat "A quien quiera escuchar", va fi lansat pe piaţă în luna februarie.

150 afișări
Imaginea articolului Ricky Martin va lansa un nou album în luna februarie

Ricky Martin va lansa un nou album în luna februarie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am vrut pur şi simplu să vă anunţ titlul noului meu album, care va fi lansat pe 10 februarie", a declarat cântăreţul într-un mesaj video publicat pe conturile sale de pe reţelele de socializare Facebook, Twitter şi Instagram.

"Noul album se intitulează «A quien quiera escuchar»", a adăugat Ricky Martin, zâmbitor, în această înregistrare video, care a fost difuzată atât în engleză, cât şi în spaniolă.

"Anul următor va fi foarte interesant şi va fi plin de muzică, petreceri şi momente romantice", a adăugat artistul.

Ricky Martin, în vârstă de 42 de ani, care a lansat hituri precum "Livin' la Vida Loca", "She Bangs" şi "Nobody Wants to Be Lonely" şi a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internaţional, a anunţat că este homosexual în 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici