Roata Aniversară GOOGLE | SURPRIZE pregătite pentru utilizatori, pentru a marca 19 ani de activitate

Compania Google, care deţine cel mai important motor de căutare pe internet din lume, sărbătoreşte, astăzi, 19 ani de la înfiinţare, printr-un doodle special: O roată aniversară plină de surprize.

11373 afișări
Imaginea articolului Roata Aniversară GOOGLE | SURPRIZE pregătite pentru utilizatori, pentru a marca 19 ani de activitate

Google îţi face cunoştinţă cu Roata Aniversară Google

Google marchează cea de-a 19-a aniversare a motorului de căutare cu un Doodle special dedicat pentru sine: Roata Aniversară Google.

Pentru a te bucura de surprizele simpatice pregătite de Google, trebuie să apeşi pe roata care apare pe pagina de pornire Google. Astfel, accesezi anumite jocuri online distractive pentru a sărbători Ziua Google.

Printre surprize se numără clasicul Snake, un meci de cricket, umilul Solitaire, o pinata sau jocuri de personalitate (în caz că vă întrebaţi, acum aveţi posibilitatea să aflaţi ce animal sunteţi prin Doodle-ul Ziua Pământului). 

Totodată, Roata Aniversară Google a adunat diferite alte doodle-uri făcute până acum cu diverse ocazii, care au ajuns la inima utilizatorilor, cum ar fi aniversarea hip hop-ului. 

Bineînţeles surprizele sunt multe, aşa că sunteţi invitaţi să le descoperiţi singuri şi să sărbătoriţi Ziua Google.

 

Roata Aniversară GOOGLE . Compania Google îşi modifică logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.

Doodle-urile sunt reprezentări ocazionale ale logoului afişat pe prima pagină Google (www.google.ro), ce au acompaniat de-a lungul anilor toate căutările online făcute de utilizatorii Google din întreaga lume.

În 1998, fondatorii Google - Larry şi Sergei au participat la festivalul Burning Man din deşertul Nevada. Pentru că au vrut să-şi anunţe utilizatorii că vor fi plecaţi în acea perioadă, au adăugat emblema festivalului în spatele logoului Google. Primul doodle astfel creat a fost unul relativ simplu, dar ideea de a decora logoul companiei cu ocazia unor evenimente extraordinare a fost neaşteptat de bine primită de către utilizatorii Google, care au apreciat natura jucăuşă a acestor modificări.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a lansat în ultimii ani noi servicii pentru atragerea de noi utilizatori şi venituri.

Google Inc. este o corporaţie americană multinaţională, care deţine cel mai popular motor de căutare pe internet. Compania a fost fondată în 1998 de doi doctoranzi de la Universitatea Stanford, Larry Page şi Sergey Brin.

Google oferă o metodă simplă şi rapidă de găsire a informaţiilor pe internet, având o bază de date despre peste 8 miliarde de situri. Zilnic, motorul de căutare este consultat de milioane de oameni din întreaga lume.

Între timp, Google şi-a diversificat portofoliul, printre serviciile oferite numărându-se Google Maps, Gmail, Google Earth, Google Chrome şi reţeaua de socializare Google Plus. De asemenea, Google deţine site-ul YouTube.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici