Robert Downey Jr. va juca într-un musical

Robert Downey Jr. va juca într-un musical despre doi producători de pe Broadway, care trebuie să facă faţă unei serii de insuccese, informează femalefirst.co.uk.

27 afișări
Imaginea articolului Robert Downey Jr. va juca într-un musical

Robert Downey Jr. va juca într-un musical (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Musical-ul este produs de Warner Bros şi a cooptat deja nume precum Brian Yorkey şi Tom Kitt, un câştigător al Premiului Pulitzer şi un câştigător al Premiului Tony. Ambii au lucrat la musical-ul "Next to Normal".

Downey va fi şi producătorul filmului, alături de Susan Downey.

Filmul spune povestea a doi compozitori de pe Broadway care au ajuns faliţi. În căutarea inspiraţiei, aceştia acceptă să fie consilieri la o tabără de teatru pentru copii şi ajung să descopere drumul către un nou succes.

Considerat unul dintre cei mai talentaţi actori ai generaţiei sale, Robert Downey Jr. a avut numeroase probleme în viaţa personală. Actorul din "Iron Man - Omul de oţel" a fost arestat în 1996 pentru deţinere de droguri şi arme, a petrecut aproape un an în închisoare în 1999 şi a fost arestat din nou, în 2000, tot pentru posesie de droguri. Pentru partitura din "Furtuna tropicală/ Tropic Thunder", Robert Downey Jr. a primit a doua lui nominalizare la premiile Oscar, la categoria "cel mai bun actor în rol secundar", în 2009. Actorul a primit prima nominalizare la Oscar în 1992, pentru rolul principal din "Chaplin".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici