Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au mutat împreună

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", au decis să se mute împreună, într-o reşedinţă din Los Angeles.

1042 afișări
Imaginea articolului Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au mutat împreună

Robert Pattinson şi Kristen Stewart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi actori - care se află într-o relaţie de lungă durată, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale francizei "Amurg" - au decis să se mute oficial împreună, dorind să ducă relaţia lor de dragoste la un nivel superior, potrivit contactmusic.com.

"Ei se iubesc foarte mult deoarece pot să se comporte natural unul cu altul. Au foarte mare încredere unul în altul", a declarat o sursă pentru HollywoodLife.com.

Aceeaşi sursă a precizat că celor doi actori nu le place faptul că nu pot să iasă în oraş mereu şi nu pot tot timpul să facă lucruri normale. "Ei cred că celebritatea i-a transformat în persoane plictisitoare pentru vârsta lor", a mai spus sursa citată.

Cu toate că preferă să stea acasă sau să petreacă alături de prieteni pentru a-şi menţine viaţa privată departe de lumina reflectoarelor, Robert şi Kristen s-au bucurat de o ieşire în oraş, joi noaptea, la Los Angeles. Atunci, actorul în vârstă de 26 de ani şi actriţa de 22 de ani şi-au petrecut cea mai mare parte a nopţii în ipostaze tandre şi şoptindu-şi vorbe drăgăstoase.

Primele trei lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, şi "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obţinut împreună încasări de 1,8 miliarde de dolari.

Al patrulea film din franciză se intitulează "Saga Amurg: Zori de Zi/ Twilight: Breaking Dawn". Producătorii americani au decis să lanseze acest film în două părţi, iar "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I" a fost lansată pe marile ecrane pe 18 noiembrie 2011. Cea de-a doua parte va fi lansată în Statele Unite pe 16 noiembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici