ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 2: Cine sunt cei trei concurenţii care merg în marea finală

La fel ca şi în primul sezon, regulile concursului sunt aceleaşi: dintre cei 12 concurenţi prezenţi în această semifinală, doar trei vor ajunge în marea finală de pe 11 mai. Cei care vor decide cine părăseşte şi cine rămâne în concurs sunt atât publicul cât şi juriul. În urma voturilor telespectatorilor, se va face un top 4 al primilor clasaţi.

5900 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 2: Cine sunt cei trei concurenţii care merg în marea finală

ROMÂNII AU TALENT, sezonul 2

 Doi dintre ei vor merge direct în etapa următoare, iar juriul va alege încă un finalist dintre cei clasaţi pe locurile 3 şi 4. Aşadar, în marea finală, 15 concurenţi se vor lupta pentru premiul de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român al ţării.

În semifinala cu numărul 2 sunt şi dansatori: Adrian Pintilie şi Sorin, cei doi baieţi din Timişoara care au demonstrat că prin perseverenţă poţi ajunge acolo unde îţi doreşti, adolescenta Dalma Szatan din Cluj, care a impresionat juriul nu doar cu dansul, ci şi cu coregrafia pe care a improvizat-o, trupa Gold Mask şi Vlad Jucan, belly-dancer-ul din Cluj.

"Mi-e teamă, vom avea o semifinală controversată. M-am uitat pe listă şi am văzut trei super talente", a spus Mihai Petre în debutul emisiunii.

  • Primii care au spart gheaţa sunt cei patru băieţi din trupa Gold Mask - VIDEO

"În spatele lor am văzut sincronizarea", a spus despre ei Andi Moisescu atunci când a decis că merită să ajungă în această semifinală. De etnii diferite, unguri, români şi ţigani, aşa cum s-au caracterizat, cei patru l-au făcut pe Petre să spună că sunt "ca unul pe scenă". "Sunteţi o trupă adevărată. Sunteţi tehnici şi nu lăsaţi nimic la voia întâmplării. Înseamnă că puteţi face spectacol mai departe", i-a lăudat juratul. "Vă doresc să dansaţi pe lângă mari staruri", le-a urat Andra dansatorilor.

  • Vasile Godja a demonstrat că poate cânta chiar şi atunci când îşi odihneşte vioara pe umărul unei dansatoare din trupa de balet a lui Edi Stancu. - VIDEO

"Exemplu total de talent", asta a spus Andi Moisescu despre concurentul Vasile Godja, ceteraş din Maramureş. Practic, Godja a cântat pe scena de la "Românii au talent" până când i s-au rupt corzile arcuşului. Mai mult, provocat de prezentatorii show-ului, concurentul a făcut şi câteva strigături.

"Ai reuşit să vezi România aşa cum e ea din când în când. Poţi să ridici omul din boală, eşti mai bun decât orice medicament. Ne-ai avut la degetul mic. Tu trebuie să ajungi în finală", i-a spus Andi Moisescu concurentului.

  • Cel mai amuzant concurent din a doua semifinală: Gigel Frone - VIDEO

Ascuns sub un sombrero, a apărut pe scenă Gigel Frone, concurentul decis cu orice preţ să devină celebru, aşa cum s-a descris în interviul de prezentare. La finalul numărului său, care a făcut deliciul juraţilor, Frone i-a dedicat Andrei două piese, în aplauzele sălii. Provat ca Pavel Bartoş, cântăreţul cu chitară a recidivat şi i-a cântat şi lui Smiley un refren în greacă.

  • Publicul şi juriul, în delir: Tudorel Popa, omul-drujbă, a făcut să curgă lacrimi de râs - VIDEO

"Eşti plăcerea mea vinovată. Eşti total greşit, nu ştiu dacă te-aş băga în finală, dar mi-ai plăcut", a replicat Mihai Petre.

  • Răzvan "Krem" Alexe, show complet la Românii au talent - VIDEO

Răzvan Alexe alias Krem, actoraşul repăraş din Bacău care a oferit un show a la creme. La finalul prestaţiei sale, juraţii l-au aplaudat în picioare. E o demonstraţie perfectă de carismă şi de talent.

  • Ultimul număr din cea de-a doua semifinală este cel oferit de Vlad Jucan, dansatorul de belly-dance - VIDEO

"Actul tău artistic e unul bun", a replicat Mihai Petre. "Te mişti foarte bine şi ai curaj", a continuat acesta, în vreme ce Andra i-a spus acestuia că ar face cursuri de dans cu el.

Primul câtigător al voturilor publicului, prin SMS sau apel telefonic, este Răzvan Krem Alexe. Al doilea câştigător este Vasile Godja, ceteraşul din Maramureş. Într-o tensiune maximă, prezentatorii anunţă numele următorilor concurenţi clasaţi. Ordinea este aleatorie. Gigel Frone este primul nume rostit, iar al patrulea - Tudorel Popa.

Înainte de a anunţa numele unuia dintre concurenţi, Andi Moisescu spune că Tudorel Popa va juca în "Las Fierbinţi": "Confirmarea vine de la producătorul serialului tv", a declarat Moisescu înainte de a pronunţa numele lui Gigel Frone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici