Salma Hayek spune că nu mai este dorită de studiourile de la Hollywood

Actriţa mexicană Salma Hayek consideră că marile studiouri cinematografice americane nu mai sunt interesate să colaboreze cu ea şi că, din acest motiv, cariera ei de la Hollywood se află într-o "pauză temporară", informează contactmusic.com.

412 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek spune că nu mai este dorită de studiourile de la Hollywood

Salma Hayek (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Actriţa a dezvăluit în acelaşi interviu recent că nu este deloc îngrijorată din acest motiv, deoarece cariera ei continuă să se menţină la cote înalte, graţie altor proiecte cinematografice internaţionale.

"Cred că ei nu mă mai vor (în filmele lor, n.r.), dar nu-mi pasă", a declarat Salma Hayek.

Vorbind despre felul în care îşi petrece timpul liber, actriţa mexicană spune că este ocupată cu diverse proiecte de caritate şi cu o serie de filme produse în afara Statelor Unite. Salma Hayek a spus, de asemenea, că acesta este motivul pentru care a lipsit de la numeroase evenimente şi gale de premiere organizate în ultimii ani la Hollywood.

"Am primit premii în diverse locuri pentru acţiunile mele umanitare şi am lansat multe filme străine. Apoi, mai există şi soţul meu (Francois-Henri Pinault) care mă ia cu el în multe locuri. Au contat şi aceste detalii, iar eu am fost pur şi simplu ocupată să îmi trăiesc viaţa", a spus Salma Hayek.

Vedeta mexicană a făcut aceste dezvăluiri cu ocazia premierei de la Los Angeles, joi, a celui mai recent film al ei, animaţia "The Prophet", ce a fost realizată pe baza volumului omonim scris în 1923 de poetul şi artistul libanez Kahlil Gibran. Vocile personajelor principale din acest film animat sunt asigurate de Salma Hayek - care este şi producător al filmului -, Liam Neeson, John Krasinski şi Quvenzhané Wallis.

De asemenea, Salma Hayek, în vârstă de 48 de ani, l-a atacat încă o dată în mod public pe miliardarul Donald Trump pentru politica sa din domeniul imigraţiei. În ediţia de miercuri a emisiunii de televiziune "Good Morning America", actriţa mexicană a criticat declaraţiile lui Donald Trump, care candidează pentru o nominalizare din partea Partidului Republican în alegerile prezidenţiale din 2016.

"Imigranţii reprezintă o forţă de muncă importantă în Statele Unite. Orice persoană informată cunoaşte acest lucru", a spus Salma Hayek.

Salma Hayek este una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood. Ea a fost nominalizată la Oscar pentru interpretarea pe marele ecran a pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Salma Hayek este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York".

Vedeta hollywoodiană este căsătorită din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fetiţă, Valentina, în vârstă de şapte ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici