Scene GROTEŞTI în centrul Madridului: Cum sunt umilite mai multe femei de suporterii PSV Eindhoven - FOTO, VIDEO

Scenele cu mai multe femei de etnie romă care sunt umilte în Piaţa Mayor din Madrid, de suporterii echipei olandeze PSV Eindhoven, fac înconjurul lumii şi provoacă revoltă.

17922 afișări
Imaginea articolului Scene GROTEŞTI în centrul Madridului: Cum sunt umilite mai multe femei de suporterii PSV Eindhoven - FOTO, VIDEO

Scene GROTEŞTI în centrul Madridului: Cum sunt umilite mai multe femei de suporterii PSV Eindhoven - FOTO, VIDEO

Atitudinea suporterilor, care stau la mese şi le aruncă cersetoarelor monede pentru a le vedea cum aleargă după mărunţiş, a oripilat opinia publică din Spania.

Distracţia fanilor olandezi este întreruptă, în cele din urmă, de poliţiştii alertaţi de trecătorii revoltaţi de scenele la care asistau. Potrivit relatărilor presei spaniole, femeile care au fost umilite ar fi din România.


Episodul a strârnit o dezbatere aprinsă atât pe reţelele de socializare, cât şi în mass-media. 

 
 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici