Sean 'Diddy' Combs a deschis o şcoală privată în Harlem: Rapperul asigură educaţie gratuită

Mogulul şi rapperul Sean 'Diddy' Combs celebrează deschiderea noii sale şcoli în cartierul în care a fost născut, Harlem din New York, scrie contactmusic.com.

1077 afișări
Imaginea articolului Sean 'Diddy' Combs a deschis o şcoală privată în Harlem: Rapperul asigură educaţie gratuită

Sean 'Diddy' Combs a deschis o şcoală privată în Harlem: Rapperul asigură educaţie gratuită

Şeful casei de discuri Bad Boy Records a dezvăluit planurile pentru înfiinţarea şcolii la începutul acestui an, iar luni, 29 august, a participat la ceremonia de deschidere a Capital Preparatory Harlem Charter School, unde a tăiat panglica şi a oficializat deschiderea instituţiei de învăţământ.

"Sunt încântat să mă aflu aici. Este începutul a ceva important", a spus Diddy în faţa noilor elevi.

Adăugând câteva cuvinte de încurajare pentru copii, rapperul a mai spus: "Trebuie să ai un vis: de a deveni doctor, rapper sau inginer. După ce ai acest vis, trebuie să îţi deschizi ochii şi să înfrunţi realitatea lucrurilor pe care trebuie să le faci pentru a-ţi îndeplini acel vis".

Combs a început să dezvolte ideea acestei şcoli în urmă cu 5 ani, când a discutat planurile cu educatorul dr. Steve Perry, care a fondat o şcoală asemănătoare în Hartford, Connecticut.

"O să vă spun, am petrecut o mare parte din timp spunându-i: 'Eşti sigur că vrei să faci asta?'", şi-a amintit şi declarat Perry pentru ABC. "'Odată ce afirmăm în public asta, oamenii vor avea întrebări pentru amândoi'".

Perry va ajuta la supravegherea şcolii, care va oferi educaţie gratuită pentru copiii din clasa a 6-a, până în a 12-a.

Când a anunţat deschiderea şcolii, în martie, anul acesta, Diddy a declarat: "Crearea acestei şcoli este un vis devenit realitate pentru mine. Vreau să am un impact asupra vieţilor oamenilor tineri din comunitatea mea şi să construiesc noi lideri".

"Primul pas este oferirea accesului la educaţia de calitate. Fiecare persoană tânără ar trebui să dispună de ustensilele necesare pentru a avea succes. Toţi copiii noştri ar trebui să îşi poată urmări visul. Asta este ceva ce poate avea un impact cu ajutorul acestei şcoli", a conchis rapperul.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy. Printre albumele sale de succes se află câteva materiale discografice de mare succes, precum "The Saga Continues" din 2001 şi "Last Train to Paris" din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici