Sean Penn şi Robin Wright Penn se despart - GALERIE FOTO

Actorul american Sean Penn a depus actele oficiale necesare separării legale de soţia lui, actriţa Robin Wright Penn, la un tribunal din Statele Unite, după ce ultima lor tentativă de împăcare a eşuat.

61 afișări
Imaginea articolului Sean Penn şi Robin Wright Penn se despart - GALERIE FOTO

Sean Penn a iniţiat procedura pentru separarea legală de soţia lui, Robin Wright Penn (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Potrivit documentelor oficiale prezentate la tribunalul din localitatea Marin County, din apropiere de San Francisco, celebrul actor american a cerut separarea legală de soţia lui pe 23 aprilie, invocând diferende ireconciliabile. Sean Penn şi Robin Wright Penn au fost căsătoriţi timp de 13 ani.

Cuplul a iniţiat procedura de divorţ în decembrie 2007, dar cei doi actori s-au împăcat câteva luni mai târziu. Au doi copii, în vârstă de 18, respectiv 15 ani.

Separarea legală este un proces prin care un cuplu căsătorit poate să îşi oficializeze de facto despărţirea, cei doi rămânând în continuare căsătoriţi.

Un cuplu poate să obţină separarea legală ca o alternativă la divorţ, în cazul în care există considerente morale sau religioase care îi împiedică să divorţeze.

Separarea legală nu conduce în mod automat la divorţ: este posibil ca cei doi să se împace, iar în acest caz, ei nu trebuie să facă nimic pentru a rămâne căsătoriţi.

În schimb, dacă nu reuşesc să treacă peste neînţelegeri şi doresc să divorţeze, atunci cei doi foşti parteneri de cuplu trebuie să depună actele oficiale pentru divorţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici