Serena Williams face senzaţie: Dansează senzual în clipul piesei "Sorry", lansată de Beyonce - VIDEO

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams dansează în videoclipul piesei "Sorry", lansat de Beyonce miercuri, relatează nme.com. Serena este numărul 1 mondial în clasamentul WTA, însă, din videoclip, fanii îşi pot da seama că sportiva e talentată şi la dans.

1575 afișări
Imaginea articolului Serena Williams face senzaţie: Dansează senzual în clipul piesei "Sorry", lansată de Beyonce - VIDEO

Serena Williams face senzaţie: Dansează senzual în clipul piesei "Sorry", lansată de Beyonce - VIDEO

Serena Williams dansează stilul "twerk" în videoclipul extras de pe albumul cinematografic "Lemonade" al cântăreţei americane Beyonce. Acest stil de dans este faimos în America. Mişcările senzuale din posterior sunt marca stilului "twerk".

Videoclipul începe cu o scenă într-un autobuz, în care Beyonce este însoţită de o gaşcă de fete cu faţa pictată ca în ritualurile magice africane. Apoi, într-o scenă ce se petrece într-un conac, Beyonce e într-o stare de efervescenţă. Leneveşte pe un scaun încrustat, ce arată ca un jilţ. În conacul în care se închide, Beyonce este însoţită de Serena Williams şi de alte fete afro-americane, care dansează pe holurile vilei. Fetele stau pe scaune şi se leagănă, cu chip lipotimic, iar Serena Williams se mişcă lasciv, înveşmântată într-o mantie.

"O cunosc pe Beyonce de foarte mult timp. Totuşi, am avut dureri după atâta dans pentru videoclip", a glumit Serena Williams într-un interviu pentru WSJ Magazine.

Videoclipul este filmat în alb-negru. iar piesa vorbeşte despre infidelităţile soţului lui Beyonce, Jay Z.

Beyonce, numită de media "Venus Pop", a lansat în 2016 noul său album, "Lemonade", cu piese despre relaţia complicată cu rapperul Jay Z şi despre perseverenţa afro-americanilor în lupta lor socio-politică pentru drepturile civile ale comunităţii, relatează 20minutes.fr.

Filmul "Lemonade" a devenit viral pe net. Ar fi trebuit să rămână doar un film difuzat pe HBO. Beyonce a lansat, însă, un album experimental, filmic, cu acelaşi titlu. Disponibil pe platforma de streaming a lui Jay Z, soţul cântăreţei.

În film, Beyonce a preluat pasaje din poeziile scriitoarei anglo-somaleze Warsan Shire. Pe de altă parte, diva pop s-a inspirat din propriile tribulaţii sentimentale. Bineînţeles, este vorba de relaţia complicată cu Jay Z. Unele cântece dezvăluie frust şi provocator infidelităţile soţului ei. Mai mult, Bezonce trece drama personală prin filtrul vitregiei colective: experienţele şi suferinţele femeilor afro-americane.

Prima secvenţă a filmului: Beyonce îl acuză pe iubitul ei (Jay Z, adulterinul) de trădare în dragoste, apoi face slalom la volan prin New Orleans şi tamponează automobile ca să-şi verse furia.

"E ultimul avertisment. Ştii că eu am insuflat viaţa în tine", spune Beyonce într-un cântec. Îl avertizează pe soţul ei: "O să-ţi pierzi consoarta". Consecinţa infidelităţii. Oroare. Beyonce e fiară voluptoasă în cuşcă.

Pe reţelele de socializare, unde toată suflarea de internauţi comentează, interpretează, sesizează, versurilor li s-a dat un înţeles cert: diva de 34 de ani anunţă odată cu piesele acestea înverşunate despărţirea de Jay Z. Totuşi, rumorile se infirmă, căci, într-o altă piesă, cu titlul împăciuitor, "Forgiveness", Beyonce spune că-şi sărută şi-şi cocoloşeşte din nou rapperul. Soţul. Pe Jay Z.

Dovada de nestrămutat că rapperul şi bomba sexy sunt în continuare împreună: Beyonce a lansat albumul "Lemonade" exclusiv pe platforma online Tidal, deţinută de Jay Z.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici