Shia LaBoeuf a filmat într-un spital bucureştean, pentru o nouă producţie a studiourilor MediaPro

Actorul american Shia LaBeouf, aflat de câteva săptămâni la Bucureşti, a filmat la Spitalul Medicover mai multe scene pentru cea mai nouă producţie a Studiourilor MediaPro, "The Necessary Death of Charlie Countryman", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

410 afișări
Imaginea articolului Shia LaBoeuf a filmat într-un spital bucureştean, pentru o nouă producţie a studiourilor MediaPro

Shia LaBoeuf (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În scenele filmate în acest spital, partenera de platou a actorului este chiar Melissa Leo - premiată anul trecut cu Oscar şi Globul de Aur pentru rolul din "Luptătorul/ The Fighter" -, în rolul mamei bolnave.

Fiind recunoscut pentru rolul din seria "Transformers", Shia LaBeouf a acceptat să fie alături de copiii internaţi la secţia de pediatrie a spitalului, a făcut poze şi le-a oferit acestora autografe.

"The Necessary Death of Charlie Countryman" este o dramă romantică "pulp", ce prezintă povestea unui american care călătoreşte în Europa după moartea mamei sale şi se îndrăgosteşte de o unguroaică ce este căutată de un mafiot recunoscut pentru cruzimea sa.

Filmările pentru acest lungmetraj vor avea loc până pe 26 iunie, în Bucureşti şi în studiourile MediaPro din Buftea.

Pelicula reuneşte un număr impresionant de actori celebri, precum Evan Rachel Wood ("Luptătorul/ The Wrestler", serialul "Mildred Pierce", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March", în regia lui George Clooney), Mads Mikkelsen, Til Schweiger ( "Ticăloşi fără glorie/Inglorious Bastards") şi Rupert Grint ("Harry Potter").

Filmul este regizat de Fredrik Bond, iar scenariul este semnat de Matt Drake, responsabil şi pentru filmul "Project X", realizat de studiourile Warner Bros.

Coloana sonoră a filmului va fi realizată de Moby.

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul din SF-ul "Transformers - Războiul lor în lumea noastră" (2007), care s-a bucurat de un imens succes de casă. În anul următor, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări deosebite - "Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal" şi "Eagle Eye/ Ochi de vultur". Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă - "Transformers: Răzbunarea celor învinşi" şi "New York, I Love You", iar în 2010 a jucat alături de Michael Douglas în "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici