Show INCENDIAR la Săptămâna modei de la New York, cu circuit închis/ Accesul cu telefoane şi camere video, interzis | FOTO, VIDEO

Un show de modă al Rihannei programat la Săptămâna modei de la New York a fost transmis exclusiv pe platforma video a Amazon în peste 200 de ţări, accesul la eveniment cu telefoane mobile şi camere video fiind interzis, potrivit Reuters.

1004 afișări
Imaginea articolului Show INCENDIAR la Săptămâna modei de la New York, cu circuit închis/ Accesul cu telefoane şi camere video, interzis | FOTO, VIDEO

Show de modă al Rihannei, transmis exclusiv pe Amazon;accesul cu telefoane şi camere video, interzis

Brandurile de lux şi-au extins colaborările cu celebrităţile, incluzând bloggerii şi vedetele de pe reţeaua de socializare online Instagram, pentru a-şi promova colecţiile de modă.

Celebrităţile au avut încasări semnificative în industria cosmetică, un exemplu în acest sens fiind vedeta de reality-show Kylie Jenner, membră a familiei Kardashian, care a devenit miliardară.

Cântăreaţa Lady Gaga se pregăteşte şi ea să lanseze un brand de produse de machiaj, care va fi vândut iniţial doar pe Amazon.

Compania Coach a colaborat cu actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez pentru a proiecta câteva modele de genţi.

Unul dintre cele mai recente exemple este şi cântăreaţa Rihanna, care şi-a prezentat o colecţie de lenjerie intimă marţi, la Săptămâna Modei de la New York.

Evenimentul a fost unul insolit, accesul cu telefoane mobile şi aparate de fotografiat fiind interzis. Motivul este acela că Rihanna a colaborat pentru acest eveniment cu serviciul Amazon Prime Video, care a distribuit în exclusivitate online întregul show al cântăreţei, "Savage X Fenty", în peste 200 de ţări.

Cunoscută pentru apariţiile ei spectaculoase, artista originară din Barbados a devenit foarte influentă în lumea modei, în special după ce s-a asociat cu o mare companie producătoare de bunuri de lux, Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH).

Marţi, show-ul de modă al cântăreţei Rihanna, care nu a avut legătură cu LVMH, a cuprins şi momente muzicale realizate de artişti ca DJ Khaled şi Halsey şi apariţii speciale ale unor modele precum Cara Delevigne, Bella şi Gigi Hadid.

Presei şi participanţilor li s-a comunicat că realizarea de fotografii în timpul spectacolului este interzisă, iar telefoanele mobile au fost închise.

Jennifer Salke, manager al Amazon Studios, a declarat că abonaţii premium ai Amazon au beneficiat "de un loc în faţă" la spectacolul Rihannei, distribuit pe platforma online

Taguri:
rihanna,
modă,
amazon

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici