Site-urile de vânzări americane, afectate de cererea record de bilete pentru "Avengers: Endgame" | VIDEO

Cererea record de bilete în avans pentru pelicula "Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului" a cauzat probleme de funcţionare pentru site-urile specializate în vânzări din SUA, relatează variety.com.

299 afișări
Imaginea articolului Site-urile de vânzări americane, afectate de cererea record de bilete pentru "Avengers: Endgame" | VIDEO

Site-urile de vânzări americane, afectate de cererea record de bilete pentru "Avengers: Endgame" | VIDEO

Reprezentanţii platformei online Fandango au susţinut că toate biletele disponibile în avans pentru producţia studiourilor Marvel au fost cumpărate în şase ore de la punerea în vânzare.

Filmul a doborât un record deţinut anterior de pelicula "Star Wars: The Force Awakens/ Războiul Stelelor: Trezirea Forţei", de J. J. Abrams, lansat în 2015.

"Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului" a înregistrat o performanţă impresionantă şi pe Atom Tickets. Reprezentanţii companiei au afirmat că cererile de bilete din prima zi au fost de patru ori mai mari decât la "Aquaman" (2018), de James Wan, pelicula care deţinuse anterior recordul de vânzări pe site.

Pagina online a AMC Theaters nu a putut procesa comenzi timp de câteva ore. "Vrem ca toată lumea să-şi poată cumpăra bilete pentru «Avengers: Endgame», însă se pare că am fost loviţi de Thanos. Încercăm să aducem lucrurile la normal şi, între timp, vă rugăm să continuaţi să încercaţi site-urile noastre şi ale partenerilor noştri!", se arată într-un mesaj al AMC publicat pe platforma de micro-blogging Twitter. AMC a anunţat, în jurul orei locale 13.30, că site-ul funcţiona din nou, dar că aplicaţia sa încă nu era disponibilă.

Purtătorii de cuvânt ai lanţului de cinema Alamo Drafthouse şi-au cerut scuze pe site-ul companiei pentru întârzierile întâmpinate în timpul tranzacţiilor: "Ne pare rău tuturor. Dacă citiţi mesajul în acest moment, atunci aţi avut, în această dimineaţă, o experienţă frustrantă în încercarea de a vă cumpăra biletele pentru «Avengers: Endgame». Suntem la fel de pasionaţi de aceste filme ca voi şi detestăm să vedem cum entuziasmul vă este strivit de probleme tehnice. Vă mulţumim că aţi rămas alături de noi. Se pare că situaţia a revenit la normal, aşa că am adunat o echipă de supereroi în IT pentru a ne asigura că nu vom mai întâmpina o asemenea problemă".

Cel mai recent film din seria "Răzbunătorii", "Avengers: Infinity War/ Răzbunătorii: Războiul Infinitului" a fost lansat în 2018. Acesta a avut cel mai bun profit în weekendul premierei, 27-29 aprilie, înregistrând încasări de 257,7 milioane de dolari în America de Nord. Anterior, recordul fusese deţinut de pelicula "Star Wars: The Force Awakens/Războiul Stelelor: Trezirea Forţei", cu 247,9 milioane de dolari.

"Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului", de Anthony şi Joe Russo, va avea premiera pe marile ecrane pe 26 aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici