Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi. „Cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre”

  • Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi, a anunţat artistul pe Facebook.
  • Smiley: „Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă”.
17670 afișări
Imaginea articolului Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi. „Cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre”

Sursa imagini: YouTube/8, 8 si ceva, FIX cu Smiley

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: <Am devenit părinţi!>. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa nostră este sănătoasă, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteapt”, scrie pe Facebook Smiley.

El a postat şi un clip video în care a prezentat momentele ce au precedat naşterea.

„Găsiţi mai jos imagini cu noi şi emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toata perioada asta! Să fie soare”, conchide artistul. Smiley, pe Facebook, marţi seara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici