Snoop Dogg ia lecţii de gătit de la Martha Stewart

Rapperul american Snoop Dogg, care, în august, va concerta în Bucureşti, ia lecţii de gătit la nivel profesionist de la prietena sa Martha Stewart, potrivit contactmusic.com.

294 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg ia lecţii de gătit de la Martha Stewart

Snoop Dogg ia lecţii de gătit de la Martha Stewart

Autorul hitului "Drop It Like It's Hot" a legat o prietenie neobişnuită cu vedeta TV, în vârstă de 76 de ani.

"M-a învăţat cum să fiu un adevărat 'chef 'de fier în bucătărie. Este foarte interesată de modul în care aşezi mâncarea pe farfurie, lucru pe care eu îl făceam în grabă, dar ea mă învaţă să fiu mai calculat, ca un adevărat profesionist. Sunt în curs de învăţare", spune rapperul în vârstă de 46 de ani.

La rândul său, rapperul a învăţat-o şi el pe Martha câteva lucruri, de exemplu, cum să prepare şunca şi sendviciurile cu cârnaţi.

Lui Snoop îi place această relaţie de prietenie, pe care a descris-o drept foarte "specială", într-un interviu pentru emisiunea "The View", de pe postul TV american ABC.

Rapperul american va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti pe 29 august.

Calvin Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut peste 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc.

Snoop Dogg şi-a lansat cel de-al 15-lea material discografic de studio, "Neva Left", în mai 2017, acesta fiind urmat de albumul gospel "Bible of Love", care a apărut pe piaţă în martie anul acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici