Snoop Dogg: Mă uit la "Urzeala tronurilor" din motive istorice

Rapperul american Snoop Dogg, în vârstă de 43 de ani, a comis o gafă de proporţii într-un interviu recent, în care a spus că urmăreşte serialul fantasy "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" din motive istorice, informează contactmusic.com.

718 afișări
Imaginea articolului Snoop Dogg: Mă uit la "Urzeala tronurilor" din motive istorice

Snoop Dogg: Mă uit la "Urzeala tronurilor" din motive istorice (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Artistul american spune că este un mare admirator al acestui serial fantasy produs şi difuzat de postul HBO - în care apar dragoni şi numeroase elemente de magie -, însă cântăreţul pare să creadă, în mod eronat, că "Urzeala tronurilor" este un show care prezintă cu exactitate evenimente istorice reale.

"Mă uit la acest serial din motive istorice, încerc să înţeleg cum era această lume înainte ca eu să mă nasc. Îmi place să ştiu cum am evoluat de atunci până acum şi să cunosc asemănările dintre acea epocă şi perioada de acum", a spus Snoop Dogg.

Rapperul american, care a fost rugat recent să producă o piesă pentru coloana sonoră a celui de-al cincilea sezon al serialului, spune că i-a plăcut această colaborare.

"Atunci când ei m-au rugat să fac acea piesă, am fost mai mult decât onorat, pentru că sunt un mare admirator al show-ului. Aş fi făcut-o oricum pe gratis, însă ei mi-au dat şi ceva bani pe deasupra, aşa că mi-am spus: «La dracu', hai să fac asta!»", a dezvăluit Snoop Dogg pentru New York Post.

În acelaşi timp, rapperul spune că se simte ca Popeye Marinarul atunci când fumează marijuana.

Cântăreţul a comparat acest drog cu cutiile de spanac pe care îndrăgitul personaj animat obişnuieşte să le mănânce pentru a deveni puternic.

Întrebat de jurnaliştii americani dacă fumatul de marijuana favorizează creativitatea în cariera muzicală, Snoop Dogg a spus: "Iarba (marijuana, n.r.) nu elimină nimic. Este o calitate, un supliment. E ca Popeye. Îl ştiţi pe Popeye Marinarul? Striveşte acea cutie, mănâncă spanacul din ea şi intră regim de funcţionare optimă. Aşa e şi cu marijuana".

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul original HBO "Urzeala tronurilor" are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor".

George R. R. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi şi s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.

Cel de-al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor", produs de HBO, a avut premiera pe micile ecrane din România pe 13 aprilie.

Cordozar Broadus Jr, născut pe 20 octombrie 1971, cunoscut după numele de scenă Snoop Doggy Dogg şi Snoop Dogg, în a cărui discografie se regăsesc albume precum "Tha Doggfather" şi "Malice N Wonderland", şi-a început cariera de rapper la începutul anilor '90, dar s-a implicat şi în actorie, jucând în noua versiune a filmului "Starsky şi Hutch" (2004). Din 1993, când a devenit celebru, Snoop Dogg a vândut aproape 20 de milioane de albume în Statele Unite. Printre hiturile sale se numără "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", apărut pe piaţă în aprilie 2013.

În septembrie 2008, Snoop Dogg a susţinut un concert la Arenele Romane din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici