ŞOCANT. Copiii au fost puşi, la ŞCOALĂ, să-şi scrie bileţelele de adio! Părinţii sunt revoltaţi

Peste 60 de elevi din Marea Britanie au fost puşi în situaţia de a-şi lua rămas bun pentru totdeauna de la cei apropiaţi, după ce li s-a cerut la ora de literatură să scrie un bilet de adio.

2974 afișări
Imaginea articolului ŞOCANT. Copiii au fost puşi, la ŞCOALĂ, să-şi scrie bileţelele de adio! Părinţii sunt revoltaţi

ŞOCANT. Copiii au fost puşi, la ŞCOALĂ, să-şi scrie bileţelele de adio! Părinţii sunt revoltaţi

Această cerinţă le-a fost dată în timpul orei în care studiau Macbeth, tragedia lui William Shakespeare, capodoperă care prezintă povestea lui Lady Macbeth, personaj care se sinucide.

Directorul şcolii a prezentat scuzele în faţa elevilor, mulţi dintre ei spunând că au avut prieteni care şi-au luat viaţa şi că această temă i-a făcut să îşi aducă aminte de asta.

Mama unei eleve a povestit că fiica ei a fost foarte mâhnită când a primit această cerinţă, aducându-şi aminte de prietenii ei care şi-au luat singuri viaţa. Ea a făcut imediat o plângere la şcoală 

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici