Charlie Sheen, dat în JUDECATĂ de o fostă iubită

Charlie Sheen este dat în judecată de o fostă iubită, care preferă să îşi păstreze anonimatul, pentru că a expus-o virusului HIV şi i-a spus acest lucru abia după ce au întreţinut relaţii intime, scrie contacmusic.com.

1266 afișări
Imaginea articolului Charlie Sheen, dat în JUDECATĂ de o fostă iubită

Charlie Sheen, dat în JUDECATĂ de o fostă iubită

Numele actorului în vârstă de 51 de ani nu este menţionat în proces, care a fost intentat, miercuri, la Curtea Superioară din Los Angeles, dar documentele obţinute de publicaţia US Weekly dezvăluie faptul că reclamanta, protejată de anonimat dar descrisă ca fiind ''emigrantă de naţionalitate rusă'' - susţine că acuzatul şi-a făcut publică condiţia în cadrul unui interviu televizat, în 17 noiembrie, 2015, şi 21 iunie, 2016 - aceleaşi date în care Sheen a apărut în emisiunea 'Today', unde a discutat despre boală.

Potrivit documentelor, cei doi s-au întâlnit în septembrie 2015 şi au început ''o relaţie romantică şi sexuală în câteva zile''. 

Înainte de a întreţine relaţii intime, femeia susţine că l-a întrebat pe actor dacă suferă de vreo boală cu transmitere sexuală, iar acesta ar fi asigurat-o că ''totul este în regulă'' şi că ''trebuie să aibă încredere în el''.

După câteva zile, Charlie i-ar fi spus că este HIV pozitiv şi i-ar fi dat două pastile pentru a preveni contractarea bolii. Cei doi s-au certat şi, potrivit documentelor, actorul i-ar fi spus că este ''nobil'' pentru că i-a adus la cunoştinţă faptul că este bolnav.

Conform publicaţiei Variety, femeia susţine că Charlie Sheen a făcut şi afirmaţii dubioase, susţinând că poate să ''vadă viitorul'' şi că ''apocalipsa i-a curăţat sufletul''.

Acesta nu este primul proces în care Sheen este implicat pentru că nu şi-a făcut publică condiţia înainte de a întreţine relaţii intime. La o lună după ce a confirmat în public că este HIV pozitiv, fosta sa logodnică, Scottine Ross, a intentat un proces similar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici