Sophia Loren, în ţinute sexy la 77 de ani. Cum arată acum actriţa - FOTO

Sophia Loren demonstrează că la 77 de ani arată extrem de bine şi nu se sfieşte să poarte ţinute care îi scot în evidenţă formele corpului.

39247 afișări
Imaginea articolului Sophia Loren, în ţinute sexy la 77 de ani. Cum arată acum actriţa  - FOTO

Sophia Loren, în ţinute sexy la 77 de ani. Cum arată acum actriţa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 77 de ani a apărut la un eveniment din Rusia într-o rochie neagră lungă, dar extrem de mulată şi decoltată, care îi scotea în evidenţă formele, scrie dailymail.co.uk.

Vedeta a fost însoţită de fiul său cel mare, Carlo Ponti Jr, şi a pozat alături de acesta pe covorul roşu.

IMAGINILE CU SOPHIA LOREN ALĂTURI DE FIUL EI

Nu este pentru prima dată când Sophia Loren îmbracă o rochie atât de îndrăzneaţă, actriţa alegând la toate apariţiile sale astfel de ţinute.

Remarcată în 1950 în rolul unei sclave în filmul "Quo Vadis", actriţa italiană a jucat alături de cei mai mari actori hollywoodieni ai anilor '50 şi '60 şi a alcătuit un cuplu mitic împreună cu compatriotul ei Marcello Mastroianni în câteva lungmetraje foarte apreciate.

Rolul ţărăncii din "Ciociara" de Vittorio De Sica (1960) i-a adus Sophiei Loren premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal şi premiul pentru interpretare feminină la Cannes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici