Special Night Out - Noaptea shoppingului de lux, joi, în Bucureşti

Pasionaţii de produse de lux sunt aşteptaţi la a doua ediţie Special Night Out, care va avea loc joi seară, în intervalul orar 20.00 - 00.00, în trei zone importante din Bucureşti - Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor şi The Grand Avenue, JW Marriott -, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

375 afișări
Imaginea articolului Special Night Out - Noaptea shoppingului de lux, joi, în Bucureşti

Special Night Out - Noaptea shoppingului de lux, joi, în Bucureşti (Imagine: Diana Stoica/Mediafax Foto)

A doua ediţie a celui mai mare eveniment din sfera shoppingului de lux din Capitală reuneşte până în acest moment 31 de magazine, concentrate în trei dintre punctele centrale ale Bucureştiului - Calea Victoriei, Calea Dorobanţilor, The Grand Avenue, JW Marriott -, precum şi în zonele din imediata lor apropiere, Piaţa Romană şi zona Unirii, continuând astfel iniţiativa primei ediţii de a poziţiona Bucureştiul ca destinaţie a shoppingului de lux.

Cele 31 de magazine confirmate până în prezent le oferă clienţilor posibilitatea de a vedea şi achiziţiona cele mai recente colecţii ale designerilor celebri, în materie de haine şi accesorii. În seara evenimentului, unele dintre magazine vor avea oferte speciale pentru anumite produse, spaţiile partenere fiind uşor de recunoscut prin vitrinele marcate cu sigla "Special Night Out".

Iniţiativa acestui eveniment a venit din partea brandurilor luxury şi a demonstrat, prin prezenţa numeroasă a participanţilor la ambele ediţii, că Bucureştiul este într-adevăr o destinaţie a shoppingului de lux.

Băuturile premium şi dulciurile fine nu vor lipsi din magazinele partenere.

Cea de-a doua ediţie Special Night Out va beneficia de sprijinul brandului Jaguar, în calitate de maşină oficială.

Special Night Out îşi propune continuitate în organizarea acestui eveniment, care a devenit anul acesta emblema shoppingului de lux din Capitală.

Mai multe informaţii pot fi găsite pe pagina de Facebook a evenimentului Special Night Out.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici