Steve Martin a înregistrat un al doilea album muzical

Actorul de comedie Steve Martin a colaborat din nou cu Edie Brickell, soţia cântăreţului şi compozitorului Paul Simon, pentru a lansa un al doilea album muzical, informează contactmusic.com.

162 afișări
Imaginea articolului Steve Martin a înregistrat un al doilea album muzical

Steve Martin a înregistrat un al doilea album muzical (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi artişti au avut deja succes împreună cu albumul din 2013 "Love Has Come for You" şi au decis să revină în studiouri, pentru a înregistra un nou album, intitulat "So Familiar", care va fi lansat pe piaţă în luna octombrie.

Albumul "So Familiar" include colaborări cu câţiva muzicieni de seamă, precum cântăreţul la banjo Bela Fleck, Victoria Asher - organista trupei Cobra Starship, Mike Einziger - chitaristul trupei Incubus, compozitorul de muzică de film Geoff Zanelli şi colegii lui Steve Martin din trupa de bluegrass Steep Canyon Rangers.

Steve Martin şi Edie Brickell au colaborat şi la un nou musical, intitulat "Bright Star", care a avut premiera în 2014 la Old Globe Theater din San Diego. Aceeaşi producţie va fi prezentată şi la John F. Kennedy Center for the Performing Arts din Washington, în luna decembrie, înainte de a debuta pe Broadway, în 2016.

Steve Martin, născut în oraşul Waco din statul american Texas, şi-a petrecut copilăria în sudul Californiei şi a debutat în industria de divertisment cu numere de magie susţinute în parcurile de distracţii din reţeaua Disneyland. Ulterior, a devenit scenaristul emisiunii de comedie "The Smothers Brothers Comedy Hour", în 1969, pentru care a fost recompensat cu un premiu Emmy.

Devenit celebru cu rolurile din filme precum "O invenţie de milioane/ The Jerk" (1979), "Tatăl miresei/ Father of the Bride" (1991), "Novocaină şi dureri de cap" (2001), "Cu duzina e mai ieftin!/ Cheaper By the Dozen" (2003) şi "The Pink Panther/ Pantera roz" (2006), Steve Martin a primit un Oscar onorific pentru întreaga carieră în 2013. Starul american a prezentat de trei ori gala de decernare a premiilor Oscar.

El este, de asemenea, un pianist şi cântăreţ la banjo talentat, recompensat cu cinci premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici