"Supervelionul" ProFM: Peste 30.000 de spectatori au petrecut cu Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj - FOTO

Seara de Anul Nou a adunat la Supervelionul ProFM peste 30.000 de oameni, care au venit in Piaţa Revoluţiei să petreacă, să asculte muzică şi să se distreze alături de DJ-ii ProFM, în calitate de maeştri de ceremonie ai serii, şi de Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj şi concurenţi la Vocea României

897 afișări
Imaginea articolului "Supervelionul" ProFM: Peste 30.000 de spectatori au petrecut cu Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj - FOTO

"Supervelionul" ProFM: Peste 30.000 de spectatori au petrecut cu Loredana, Cristi Minculescu, Voltaj

"Joy division-ul ProFM, reprezentat la faţa locului de George Vintilă, cu o tradiţie de 16 ani în prezentarea concertului din centrul Bucureştiului, de Marius Onuc şi de Mădălina Vintilă, a dus la capăt ceea ce nu a reuşit apocalipsa: a îngropat anul 2012 şi nu oricum, ci cu multă veselie, confetti, artificii şi super hituri interpretate de cei mai iubiţi artişti români. Cei care au ales să treacă în noul an într-o zi de marţi, 2013, cu ProFM, şi au urmărit concertul la ProTV, live la MTV şi pe Voyo, nu au avut cu siguranţă ghinion alături de cei 14 cantăreţi şi trupe, cărora li s-a alăturat şi baletul lui Edi Stancu", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Patru dintre foştii concurenţi ai emisiunii "Vocea României" au dat startul la ora 20:30: Max Dragomir, Laura Gherescu, David Bryan şi bineînţeles câştigătoarea acestui sezon – Julie Mayaya. Ea a impresionat publicul cu interpretarea pieselor "Something’s got a hold on me" si "Rolling (Proud Mary)".

"Aceasta este prima mea ieşire în public, primul meu concert de când am câştigat Vocea României. Totodată este şi prima dată când cânt în faţa unui public atât de numeros, în aer liber. Am avut emoţii foarte mari înainte de concert, la fel ca în emisiune, dar este incredibil că, tot ca atunci, imediat ce am urcat pe scenă, au dispărut toate. Nici măcar frigul nu l-am mai simţit iar experienţa pe care am trăit-o în Piaţa Revoluţiei a fost senzaţională", spune Julie.

Daryela, Meena K, Connect-R, Anya au continuat petrecerea în Piaţa Revoluţiei. Aflat la început de drum, după cum declara chiar el, Cristi Minculescu a oferit publicului un super recital cu trupa Lotus, spunând că a făcut repertoriul astfel încât să fie mulţumiţi toţi cei prezenţi, mai multe generaţii care au venit petrecere.

"Invitaţia ProFM este importantă şi benefică pentru noi, trupă nouă", a spus artistul, iar publicul i-a răsplătit din plin prestaţia, fredonând fiecare piesă.

Dacă pentru Julie Supervelionul ProFM a fost o premieră, trupa Voltaj este deja veterană. Ea le-a spus tuturor "Povestea oricui", "Lumea e a mea", "Mi-e dor de" şi "Dă vina pe Voltaj".

"De cel puţin 10 ani suntem prezenţi alături de ProFM, aici în Piaţa Revoluţiei şi ca de fiecare dată a fost o seară frumoasă", a spus Călin Goia, care nu crede în superstiţii şi care intra în noul an plin de voie bună, mai ales că 2013 este departe de a fi unul ghinionist pentru Voltaj. "Ne pregătim să filmăm videoclip pentru noul single, iar din aprilie vom porni într-un turneu în 12 oraşe din ţară", a adăugat artistul.

DJ-ii ProFM au decretat în noaptea dintre ani că "Joy is for free". Însă un alt artist cu vechime pe scena din Piaţa Revoluţiei a continuat să susţină şi că "Love is for free". Smiley i-a convins pe toţi că "Oficial îmi merge bine" şi a cântat "Preocupat cu gura ta", "Dead men walking", "Am bani de dat" şi cel mai recent hit "Cai verzi pe pereţi".

Şi fanii serialului "Pariu cu viaţa" au avut motive de bucurie. Dar, de această dată ei nu au auzit piesele trupei LaLa Band ci pe cele din repertoriul solo atât al Alinei Eremia, cât si al lui Sore, care au electrizat, pe rând, publicul cu vocile lor.

"Atmosfera a fost incendiară, iar spectatorii - dornici de distracţie. Mă bucur că am fost pe scenă şi că am avut şansa să interpretez pentru primă dată în noaptea dintre ani, piesele mele solo", a spus Alina. "Deşi am mai cântat la Revelionul ProFM anul trecut, de această dată este diferit. Sau Different", a adăugat Sore, al cărei hit se bucura de foarte mult succes.

Atât cei prezenţi în Piaţa Revoluţiei, cât şi telespectatorii ProTV şi MTV dar şi abonaţii Voyo au respectat tradiţia şi au trecut în 2013 împreună cu Loredana, care a încheiat petrecerea cu un super concert, care a conţinut şi noul single "Sukar" de pe albumul "Dragoste".

"Mă bucur că de 15 ani mă aflu la km 0 al libertăţii şi în locul în care generaţia mea a luptat pentru o lume liberă. Mă copleşeşte de fiecare dată când cânt aici, în Piaţa Revoluţiei, faptul că ne putem aduna atât de mulţi să dansăm, să ne bucurăm împreună de viitor, de muzică, să simţim şi să gândim liber", a declarat Loredana la finalul concertului.

Gazdele serii au încheiat noaptea şi au început anul 2013 cu un super tonus marca "Legalize Joy", în ciuda frigului.

"Acesta a fost a doua mea experienţă pe scena şi am avut din nou plăcerea de a fi alături de colegi, de prieteni şi de ascultătorii ProFM la intrarea în 2013. Mă bucur că atâţia oameni au venit să petreacă această noapte cu noi, chiar dacă mercurul din termometre a coborât mai mult decat anul trecut ", a spus Mădălina Vintilă.

"Eu aâit vreau să vă spun: nu sunt superstiţios, că nu aduce noroc. Iar dacă aş fi avut vreo superstiţie, aceasta a dispărut clar cu această noapte, a Supervelionului ProFM", a încheiat Marius Onuc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici