SURPRIZĂ în lumea muzicii: Grupul britanic Girls Aloud s-a reunit şi va susţine un nou turneu

Grupul britanic Girls Aloud a anunţat într-o conferinţă de presă, organizată, vineri, la Londra, că s-a reunit şi va susţine un nou turneu, care va debuta în luna februarie.

255 afișări
Imaginea articolului SURPRIZĂ în lumea muzicii: Grupul britanic Girls Aloud s-a reunit şi va susţine un nou turneu

Grupul britanic Girls Aloud (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Trupa Girls Aloud, alcătuită din Cheryl Cole, Nicola Roberts, Kimberley Walsh, Sarah Harding şi Nadine Coyle, a fost înfiinţată în urmă cu 10 ani, în emisiunea-concurs "Popstars: The Rivals", informează accesshollywood.com.

Noul turneu al grupului, un album greatest hits intitulat "Ten" şi un nou single, intitulat "Something New", care va fi lansat pe 18 noiembrie, marchează cei 10 ani de activitate ai grupului britanic în industria muzicală.

În ultimii ani, cele cinci membre ale grupului Girls Aloud au fost ocupate cu diverse proiecte independente, în modă, teatru şi televiziune.

Turneul "Girls Aloud Ten" va debuta cu un concert la Newcastle, pe 21 februarie.

Grupul Girls Aloud a avut 20 de single-uri consecutive în Top 10 din Marea Britanie, inclusiv patru piese ajunse pe prima poziţie în acest top, dar şi două albume care s-au clasat pe primul loc în topul albumelor din această ţară. Toate cele cinci albume de studio ale grupului au primit discul de platină.

Trupa a primit cinci nominalizări la Brit Awards şi a câştigat acest trofeu la categoria "cel mai bun single", în 2009, cu piesa "The Promise".

Cheryl Cole este cea mai cunoscută dintre componentele trupei Gils Aloud. Cântăreaţa a înregistrat prima prestaţie solo pe single-ul "Heartbreaker" al rapperului Will.I.Am, membrul trupei Black Eyed Peas, în 2008. Albumul ei de debut, "3 Words", a fost lansat în Marea Britanie pe 26 octombrie 2009, şi a ocupat timp de două săptămâni primul loc în vânzări. Cântăreaţa britanică a continuat să colaboreze cu membrul trupei Black Eyed Peas, semnând, în 2010, şi un contract cu casa de producţie a acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici