Târg de Crăciun săsesc, în curtea Bisericii Negre din Braşov

Târgul de Crăciun - Christkindlesmarkt, inspirat de târgul cu acelaşi nume de la Nurnberg (Germania), se va desfăşura, începând de vineri şi până în Ajunul Crăciunului, în curtea Bisericii Negre din Braşov.

543 afișări
Imaginea articolului Târg de Crăciun săsesc, în curtea Bisericii Negre din Braşov

Târg de Crăciun săsesc, în curtea Bisericii Negre din Braşov (Imagie:www.prinbrasov.com )

Vizitatorii târgului vor fi îmbiaţi cu plăcinte calde, ceai, ciocolată cu scorţişoară şi decoraţiuni specifice sărbatorilor de iarnă realizate manual de artişti braşoveni.

"Veţi găsi o gamă largă de prăjiturele şi biscuiţi cu unt, turtă dulce, ciocolată de casă, migdale şi nuci trase în zahăr, produse tradiţionale şi o sumedenie de alte bunătăţuri", a spus, prin intermediul unui comunicat de presă, Anemona Hermeneanu, reprezentant al Clubului Economic German, organizatorul târgului.

În curtea Bisericii Negre, care găzduieşte pentru prima dată un astfel de eveniment, vor fi amenajate 20 de căsuţe cu produse tradiţionale, dar şi importate din Germania şi decoraţiuni de sezon.

Târgul va fi deschis până la ora 20.00, în fiecare seară.

Odată cu deschiderea Târgului de Crăciun va fi lansată şi campania "Un cadou pentru fecare copil", unde braşovenii pot dona, la căsuţa fundaţiei "Salvaţi Copiii" (deschisă zilnic între 10.00 -12.00), haine şi jucării pentur copiii săraci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici