Târg de nebrazi, confecţionaţi din cofraje de ouă, dopuri de plută sau CD-uri, la Cluj-Napoca | GALERIE FOTO

Pomi de Crăciun confecţionaţi din materiale reciclabile sau deşeuri, precum cofraje de ouă, dopuri de plută, CD-uri, cărămizi sau sticle de băutură, au fost scoşi la vânzare, luni, în cadrul Târgului de nebranzi, la Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

849 afișări
Imaginea articolului Târg de nebrazi, confecţionaţi din cofraje de ouă, dopuri de plută sau CD-uri, la Cluj-Napoca | GALERIE FOTO

Târg de nebrazi, confecţionaţi din cofraje de ouă, dopuri de plută sau CD-uri, la Cluj-Napoca | GALERIE FOTO

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO 

Asociaţia Urbannect Cluj-Napoca a deschis, luni seară, Târgul de nebrazi, unde sunt puşi în vânzare pomii de Crăciun. Banii obţinuţi vor fi donaţi pentru Fondul de Reîmpăduriri de la Tăşuleasa Social.

Preşedintele Asociaţiei Urbannect, Dan Clinci, a declarat, luni, că, în timp, poate oamenii se vor obişnui să aibă în colţul casei şi un nebrad în loc de un brad sacrificat din pădure.

”Târgul de nebrazi pune în vânzare pomi de Crăciun confecţionaţi din materiale reciclabile şi deşeuri care deservesc funcţiunea pe care o are un astfel de pom, reuşind să salveze un brăduţ de la tăiere. Avem nebrazi din cofraje de ouă, dopuri de plută de la vinuri, frunze uscate, resturi de crenguţe, cutii din carton, CD-uri, cărămizi sau sticle goale de băutură, fiind, practic, o invitaţie la imaginaţie. În timp, poate ne vom obişnui să avem în colţul casei şi un nebrad în loc de un brad sacrificat din pădure. Banii obţinuţi din vânzarea nebrazilor vor fi donaţi pentru Fondul de Reîmpăduriri de la Tăşuleasa Social iar voluntarii îi vor transforma în bucăţele de pădure. Preţurile nebrazilor sunt cuprinse între 100 şi 500 de lei, în funcţie de mărime”, a spus Clinci.

Potrivit acestuia, persoanele care vizitează Târgul de nebrazi pot dona bani dacă nu doresc să cumpere pomii de Crăciun din materiale reciclabile.

Târgul de nebrazi va fi deschis de luni până joi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici