Târgul de Crăciun Bucureşti se deschide pe 1 Decembrie: Gastronomie, decoraţiuni şi concerte în aer liber

Târgul de Crăciun Bucureşti va avea loc între 1–30 decembrie, între orele 10:00–22:00, în Piaţa Constituţiei, unde bucureştenii vor putea găsi de la delicii culinare din bucătăria autohtonă la obiecte realizate manual, decoraţiuni de Crăciun şi se vor putea bucura de spectacole artistice.

3175 afișări
Imaginea articolului Târgul de Crăciun Bucureşti se deschide pe 1 Decembrie: Gastronomie, decoraţiuni şi concerte în aer liber

Târgul de Crăciun Bucureşti: Gastronomie, decoraţiuni, concerte

În cadrul târgului va fi organizată campania umanitară „Dăruieşte, fii mai bun! Şi tu poţi fi Moş Crăciun!” unde vizitatorii pot dona jucării şi cărţi, care vor ajunge la copiii sărmani.

Imagini de la ediţia de anul trecut din Piaţa Universităţii pot fi urmărite aici:

https://www.youtube.com/watch?v=8ByEkxvV12Q

Detalii suplimentare privind ediţia din acest an se găsesc pe: https://www.facebook.com/events/1010383765757505/.

Târgul de Crăciun Bucureşti este înscris în reţeaua celor mai importante târguri de Crăciun din Europa, Christmas Markets: www.christmasmarkets.com iar accesul este liber pe toată perioada evenimentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici