Tiger Woods i-a spus soţiei sale că a avut 121 de relaţii extraconjugale

Jucătorul de golf Tiger Woods i-a mărturisit soţiei sale, Elin Nordegren, că a avut 121 de relaţii extraconjugale în timpul căsniciei lor de cinci ani, informează publicaţia National Enquirer, citată de Daily Mirror.

77 afișări
Imaginea articolului Tiger Woods i-a spus soţiei sale că a avut 121 de relaţii extraconjugale

Tiger Woods i-a spus soţiei sale că a avut 121 de relaţii extraconjugale

Sportivul în vârstă de 34 de ani a discutat cu soţia sa în timpul unei vizite făcute de aceasta la clinica specializată în dependenţa de sex, în care a fost internat Woods.

"Când Tiger era internat, a umplut patru pagini, făcând o listă a femeilor cu care a avut aventuri - erau 121 în total", a declarat o sursă din anturajul lui Tiger Woods.

Potrivit National Enquirer, Erin Nordegren, în vârstă de 30 de ani, a pregătit deja actele de divorţ, în care s-ar afla şi confesiunea jucătorului de golf. Publicaţia menţionează că soţia sportivului s-a hotărât însă să divorţeze după ce a aflat că Woods a avut o aventură cu fiica unei vecine, Raychel Coudriet, nume care nu se află printre cele 121 menţionate la clinică. "Raychel Coudriet nu se afla pe listă. După ce Elin a aflat de ea, i-a spus lui Tiger că a terminat-o cu el. Nu se mai pot împăca", a precizat sursa citată de publicaţia americană.

Tiger Woods este căsătorit de cinci ani cu fostul model suedez Elin Nordegren şi este tatăl a doi copii, Sam Alexis, născut în 2007 şi Charlie Axel, de zece luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici