Titlul de „cel mai sexy bărbat chel”, în familia regală britanică. Prinţul William are concurenţă

  • Prinţul William a fost desemnat cel mai sexy bărbat chel din lume.
  • Studiul a fost publicat de tabloidul „The Sun”.
  • Alţii l-ar fi pus în capul listei pe Stanley Tucci.
765 afișări
Imaginea articolului Titlul de „cel mai sexy bărbat chel”, în familia regală britanică. Prinţul William are concurenţă

FOTO: Profimedia

Prinţul William a fost ales cel mai sexy bărbat chel din lume, în urma unui sondaj efectuat de specialiştii în chirurgie estetică ai Longevita
 
Realizatorii sondajului au folosit motorul de căutare Google. Aceştia au urmărit de câte ori a fost asociat prinţul cu cuvântul „sexy” pe diferite bloguri şi articole. Rezultatul? De aproximativ 17,6 milioane de ori, mai mult decât oricare alt bărbat chel şi faimos din lume.
 
Ca răspuns la studiul publicat de revista „The Sun”, scriitoarea Bolu Babalola a publicat un tweet în care a spus că nu e posibil ca prinţul William să fie desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă când există Shemar Moore şi Stanley Tucci.
 
O altă jurnalistă, Ellie Hall, crede că acest titlu nu va rezista prea mult timp în „palmaresul” prinţului William.
 
FOTO: Stanley Tucci
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici