Toată muzica din lume, disponibilă în curând pe un singur site

Site-ul muzical suedez Spotify intenţionează să se înzestreze cu cel mai mare catalog muzical din lume şi doreşte să le propună utilizatorilor săi "toată muzica din lume", a anunţat, joi, patronul său Daniel Ek, cu ocazia unei conferinţe de presă în Statele Unite.

979 afișări
Imaginea articolului Toată muzica din lume, disponibilă în curând pe un singur site

Toată muzica din lume, disponibilă în curând pe un singur site

"Vrem toată muzica africană, toată muzica asiatică, toată muzica din America de Sud", a declarat Daniel Ek cu ocazia Fortune Brainstorm Tech, o conferinţă organizată la Aspen, în statul american Colorado. "Scopul nostru este să dispunem de toată muzica din lume", a adăugat Ek.

Săptămâna trecută, Spotify şi-a anunţat lansarea în Statele Unite, prima sa incursiune în afara Europei, după un acord încheiat cu industria americană a caselor de discuri.

Combinând cataloage muzicale gratuite cu cataloage cu plată, Spotify numără în prezent circa 10 milioane de utilizatori, dintre care peste 1,6 milioane de clienţi plătitori ce provin din şapte ţări europene - Suedia, Norvegia, Franţa, Finlanda, Marea Britanie, Spania şi Olanda.

Acest serviciu legal, care propune o ofertă gratuită presărată cu publicitate şi două oferte cu plată pentru 5 dolari/euro sau 10 dolari/euro, permite în prezent accesul la circa 15 milioane de titluri muzicale, accesul fiind posibil de pe orice computer sau telefon mobil care dispun de o conexiune la internet.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici