Top modelul Karolina Kurkova a născut un băieţel - GALERIE FOTO

Top modelul ceh Karolina Kurkova, în vârstă de 25 de ani, a născut un băieţel, care a primit numele de Tobin Jack Drury, săptămâna trecută, într-o clinică din New York, potrivit agentului ei de presă, citat de accesshollywood.com.

193 afișări
Imaginea articolului Top modelul Karolina Kurkova a născut un băieţel - GALERIE FOTO

Top modelul Karolina Kurkova a născut un băieţel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Atât mama, cât şi bebeluşul sunt fericiţi şi sănătoşi", se indică în acelaşi comunicat.

Tobin Jack este primul copil al lui Kurkova şi al logodnicului ei, producătorul de film Archie Drury.

În ultima vreme, mai multe dintre colegele Karolinei Kurkova de la Victoria's Secret au ales să fie mame. Celebrele manechine Adriana Lima şi Gisele Bundchen sunt şi ele însărcinate, iar Heidi Klum a născut cel de-al patrulea copil al ei, Lou Sulola Samuel, în luna octombrie.

"Să fii însărcinată este, probabil, noul trend. Nu mai trebuie să porţi o poşetă Chanel din piele de piton, trebuie doar să fii însărcinată", spunea glumind Karolina Kurkova în luna august.

În noiembrie 2008, Kurkova a primit titlul de cea mai sexy femeie din lume din partea trustului media E! şi a fost denumită "fata cu ombilic misterios", după publicarea unor fotografii în care ombilicul celebrului model ceh este aproape invizibil.

Un agent de presă a explicat atunci pentru accesshollywood.com că o operaţie efectuată în copilărie de Kurkova a lăsat-o aproape fără ombilic. Acelaşi agent de presă a confirmat cu acea ocazie informaţia potrivit căreia fotografiile în lenjerie intimă sau în costume de baie ale Karolinei Kurkova sunt adeseori modificate înainte de publicare, pentru a include imaginea unui ombilic, această intervenţie reprezentând o practică curentă în industria modei, la care se apelează însă doar atunci când este nevoie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici