Topul celor mai bine plătite modele în 2018. Cine este pe primul loc

Kendall Jenner, fiica în vârstă de 23 de ani a lui Kris Jenner şi sora mai mică a lui Kim Kardashian, ocupă, pentru al doilea an consecutiv, primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite modele, cu încasări de 22,5 milioane de dolari.

619 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai bine plătite modele în 2018. Cine este pe primul loc

Topul celor mai bine plătite modele în 2018. Cine este pe primul loc

Kendall Jenner a reuşit să se poziţioneze pe primul loc în acest top pe 2018 graţie unor contracte încheiate cu branduri celebre, precum Estee Lauder, Adidas şi Calvin Klein.

Pe poziţia a doua în acest top realizat anual de Forbes s-a situat Karlie Kloss, în vârstă de 26 de ani, viitoare gazdă a emisiunii TV "Project Runway" şi care, în perioada 2011 - 2015, a defilat pentru Victoria's Secret. Aceasta a reuşit să încaseze în perioada financiară iunie 2017 - iunie 2018 suma de 13 milioane de dolari, mai ales din contracte încheiate cu Swarovski, Adidas şi Away.

Poziţia a treia este ocupată de două top-modele, Chrissy Teigen şi Rosie Huntington-Whiteley, care au reuşit încasări de 11,5 milioane de dolari în ultimul an. Chrissy a decis să lanseze o linie de vase de bucătărie şi o a doua carte de reţete culinare, în timp ce Rosie a făcut avere din propria linie de lenjerie intimă, produse de machiaj şi parfumuri lansate în colaborare cu brandul britanic Marks & Spencer.

Pe poziţia a cincea s-au situat Cara Delevingne şi Gisele Bundchen, cu câte 10 milioane de dolari. Prima face reclamă pentru branduri ca Douglas Cosmetics, Rimmel, Tag Heuer şi Dior Beauty, iar cea de-a doua, pentru Stuart Weitzman, Vivara şi Arezzo.

Topul 10 al celor mai bine plătite top-modele din lume este completat de Gigi Hadid (9,5 milioane de dolari), Bella Hadid (8,5 milioane de dolari), Joan Smalls (8,5 milioane de dolari) şi Doutzen Kroes (8 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici