Topul celor mai fierbinţi bărbaţi din lume. Ce sportiv se află pe primul loc

Revista Heat a întocmit celebrul top anual al celor mai fierbinţi bărbaţi, pe primele trei locuri aflându-se doi sportivi şi un actor.

4216 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai fierbinţi bărbaţi  din lume. Ce sportiv se află pe primul loc

Topul celor mai fierbinţi bărbaţi din lume. Ce sportiv se află pe primul loc (Imagine: Shutterstock)

Sportivul Tom Daley, medaliat cu bronz la sărituri în apă, la Jocurile Olimpice de la Londra, conduce topul celor mai fierbinţi bărbaţi din lume, surclasându-i pe mai celebrii Channing Tatum şi David Beckham, ocupanţii locului al doilea, respectiv al treilea

Celebrul top realizat anual de revista Heat l-a avut anul trecut pe prima poziţie pe fotbalistul David Beckham, aflat anul acesta pe locul al treilea, informează contactmusic.com.

"Nu mă consider un chipeş. Mă consider o persoană normală, care încă merge la şcoală, care încă trebuie să se antreneze 30 de ore pe săptămână şi care abia şi-a început viaţa", a spus Daley, în vârstă de 18 ani, la aflarea veştii că a primit titlul de cel mai fierbinte bărbat.

Ocupantul locului al doilea în top, actorul american Channing Tatum, a fost desemnat de revista People cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2012.

Topul 10 al celor mai fierbinţi bărbaţi în 2013 este completat, în ordine, de actorii Zac Efron şi Ryan Gosling, cântăreţul Harry Styles, actorul Taylor Lautner, cântăreţii Zayn Malik şi Olly Murs şi veteranul actor Johnny Depp.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici