Trupa Europe va lansa un nou album, în martie 2015

Trupa suedeză Europe, o legendă a rock-ului anilor '80, va lansa un nou album de studio, intitulat "War Of Kings", în primăvara anului 2015, informează music-news.com.

97 afișări
Imaginea articolului Trupa Europe va lansa un nou album, în martie 2015

Trupa Europe va lansa un nou album, în martie 2015 (Imagine: Zoltan Racz/Mediafax foto)

Acesta va fi cel de-al 10-lea album de studio din discografia grupului suedez şi va fi lansat prin casa de discuri UDR Records.

Albumul "War of Kings" a fost înregistrat în studiourile PanGaia din Stockholm şi este produs de Dave Cobb. Noul material discografic al trupei Europe va conţine 11 piese şi va fi lansat în Marea Britanie, pe 2 martie, în Japonia, pe 4 martie, în ţările din Uniunea Europeană, pe 6 martie, şi în Statele Unite, pe 10 martie.

Albumul va fi promovat prin intermediul unui turneu pe care trupa suedeză îl va susţine în Marea Britanie şi Irlanda în primăvara anului viitor.

Europe, una dintre cele mai importante trupe de rock din Suedia, care a lansat celebra piesă "The Final Countdown", va concerta pentru prima dată la Sala Palatului din Capitală pe 11 iunie 2015.

În cei peste 30 de ani de la debut, trupa s-a remarcat la nivel internaţional prin numeroase hituri care au înregistrat vânzări însemnate şi au atras premii muzicale foarte importante.

Cel mai popular album lansat de Europe este "The Final Countdown", apărut în anul 1986, vândut în aproximativ 4 milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Pe lângă piesa de referinţă a trupei, în concertul de la Sala Palatului publicul va putea asculta şi cântece celebre, precum "Rock the night" şi balada "Carrie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici